Красимир Герчев: Интересите към Годлево се увеличават, откриват се нови хотели

„Прочутото с вкусната шупла и фудула село на община Разлог тази година се сдоби със стадион-бижу, както го нарекоха спортните журналисти, с нов път, благоустроено и красиво е.“ – това каза на срещата с жителите на Годлево Красимир Герчев.

На 19 октомври в препълнената зала на читалището ГЕРБ представи своите кандидатури за общински съветници и кандидата за кмет на селото Величка Алуминова.

„За мен е огромна отговорност, че ГЕРБ издигна моята кандидатура за кмет на родното ми село. – каза Величка Алуминова. – Познавате ме, а аз познавам до болка и доброто, и проблемите на селото ни. Селото ни е най-красивото в община Разлог. Все повече къщи и улици се благоустрояват. И това е заслуга на всички вас.

Годлево се очертава като атрактивна дестинация за селски туризъм, животновъдство, растениевъдство, тук предлагаме най-вкусната, годлевска шупла- има как да развием кулинарен туризъм. Имаме танцови ансамбли, певческа група, красиви празници и още по-красиви хора. Имаме стадион-красавец, най-хубавият стадион – предпоставка за спортен туризъм. Годлево има нужда от добър стопанин. И вие трябва да го изберете. Гарантирам, че ще работя много, заедно с общинското ръководство – за доброто настояще и бъдеще на Годлево и всички негови жители.“

Красимир Герчев отчете постигнатото през последните четири години за Годлево и сподели идеите за следващите: ремонт на водопровода за питейна вода от селото до водохващането, благоустрояване на улиците, поддържане на зелените пощи, ремонт и подобряване на пътната мрежа Годлево- Бачево, разработване на проект за ремонт на читалището, популяризиране и подръжка на стадиона, привличане на инвеститори, развитие на животновъдство и мн. други. Той подчерта, че зад всичко постигнато в общината, а то никак не е малко, стои трудът на общинска администрация, които „запретнаха“ ръкави, проектираха и реализираха множество европейски проекти с цената на много безсънни нощи и висококвалифициран труд.

„Много постигнахме, но и много ни предстои.- каза Красимир Герчев – Програмата, която сме начертали, е отворена за всички ваши идеи за развитието на общината.“ – сподели още Красимир Герчев и провокира диалог за проблемите на жителите на Годлево, които открито поставиха проблема за водопровода и канализацията, спазването на реда, регулирането на имотите.

„Един от стратегическите документи, които разработихме и е предоставен за обществено обсъждане е Общият устройствен план на община Разлог. Сега имате възможност да споделите вашите становища по него.“- каза още Герчев.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене