Започна подмяната на водопровода на улица „Прилеп“, кандидатът за кмет Камбитов даде гаранция за качествен ремонт

Кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов и управителят на ВиК – Благоевград Росица Димитрова присъстваха на старта на ремонтните дейности на улица „Прилеп“ в Благоевград . По нея ще бъде подменен поетапно целия водопровод, който към момента е износен и амортизиран. Ремонтът стартира от участъка между улиците „Асен Йотов“ и „Панайот Хитов“ до улица „Чаталджа“.

V&K-2В рамките на първия етап от дейностите ще бъде подменен водопровода в участък от 120 метра. По дължината на улицата ще бъдат положени тръби  Ф110, с висока плътност. На място водопроводът не е подменян над 40, а тръбите които ще бъдат премахнати са етернитови. След приключване на ремонтните дейности, предстоят още три етапа, в рамките на които ще бъде обхваната цялата улица , която е с дължина над 1 км. След подмяната на водопровода, улицата ще бъде асфалтирана.

V&K„Целта ни е живеещите хора в района да получат качествени ВиК услуги“, каза при старта на ремонтните дейности д- р Атанас Камбитов. Предвид ремонтните дейности е изготвен и план за организацията на движение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене