САМО В ТОП ПРЕСА! ГЕРБ ОТРЪЩА НА УДАРА! Атанас Чурков : Колко пари взе Криси Попова от БСП? Забрави ли, че Москов разреши ислямски център?

RazreshenieКристина Попова от ВМРО тръгнала да обяснява, че Георги Андонов обещал училище за имами. Колко пари взе, Кристина, за да ти стане толкова къса паметта и да започнеш да разпространяваш долни лъжи?

Много бързо забравихте всички вие, мекеретата на Москов, кои бяха единствените, които поискаха референдум за това дали да се строи джамия в Гоце Делчев? Ние от ГЕРБ, Георги Андонов – говорихме, но никой не ни чу.

САМО НИЕ, СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ, ПОЖЕЛАХМЕ ДА ЧУЕМ МНЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ. ИМЕННО ВИЕ, ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ТЕЗИ МЕКЕРЕТА, ГЛАСУВАХТЕ ПРОТИВ И НЕ ПОЖЕЛАЕХТЕ ДА ЧУЕТЕ КАКВО МИСЛЯТ ХОРАТА ЗА ТАЗИ ДЖАМИЯ.

Вие, които заедно с новия говорител на Москов – Андон Балтаджиев, слагахте свински глави на мюфтийството и джамията в Гоце Делчев. Същият този Москов, който разреши да се строи още една джамия и училище за имами в Гоце Делчев. ЩО ЗА НАГЛОСТ Е ВАШЕТО – ВЗИМАТЕ ПАРИ И СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ?!

Всички вие правите политика на гърба на мюсюлманите! Лъжете хората – лъжете християните, лъжете и мюсюлманите. Лъжете, за да държите кокала. С такива продажници като вас не само Гоце Делчев е загубен, загубена е цяла България.

Москов, защо се криеш зад престъпници и ученички? Нямаш ли смелост да излезеш и да се изкажеш? Да излезеш на дебат? Декларациите от щаба ти подписвай ти, ти си кандидат за кмет.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене