Грандиозни митинги посрещнаха Яне Янев и екипа му, Склаве и Ново Делчево искат да пенсионират Тотев на 25 октомври (СНИМКИ)

Грандиозни митинги в Склаве и Ново Делчево снощи посрещнаха Яне Янев и екипа му на площадите в двете села.
„Не помним на политическо събитие през последните 25 години площада да е бил толкова пълен”, – споделяха хората от Склаве, най-голямото село в община Сандански.2
Митингът в Ново Делчево мина спокойно и добронамерено, дори кандидатите от други партии слушаха с любопитство кандидата на РЗС за кмет на Ново Делчево – Илиян Илиев – Рони, който открито заяви, че родното му село може да добие европейски вид и да бъде едно от най-хубавите села в областта, ако хората се доверят на младостта, енергията, амбицията и екипността в отбора на Яне Янев.

Митингът в Склаве, за разлика от този в Ново Делчево, беше пред провал заради Андон Тотев, който без да има право, бе разпоредил да не се дава ток за озвучаването на РЗС. Въпреки това митингът се проведе, а Тотев и десетината души от антуража му бяха буквално изгонени от хората с викове „Мафия”.
В присъщия си откровен стил Яне Янев се обърна към хората с думите: „Виждам, че свободата идва и към Склаве. Тотев вече може да плаши само гаргите. Впечатлен съм от желанието ви за промяна и нов модел на управление”.3
След 12 загубени години и за града и за селата идва ново време. Време за нов модерен стил на управление. Сандански през новия мандат ще има нов облик, нов стандарт на живот и след 12 години застой ще реализира 12 значими евро-проекти за да се превърне в град символ на просперитета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене