Д-р Атанас Камбитов поздрави потребителите на Дома за стари хора в „Струмско“ по повод патронния празник на институцията

Кандидатът за кмет на Благоевград за втори кметски мандат д-р Атанас Камбитов поздрави потребителите на Дом за стари хора в квартал „Струмско“ по повод празника на институцията, който се отбелязва ежегодно на 14 октомври.
„Честит празник! Св. Петка е един от най-големите християнски празници. Искам да поздравя всички, живеещи тук, всички хора, които се грижат за вас. В този ден нека си пожелаем най-вече здраве, за нас, за нашите близки, за децата“, каза в слово по повод празника на Дома д-р Атанас Камбитов. Той беше посрещнат с богата музикална програма, подготвена от възпитаниците на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“. Учениците поздравиха потребителите на Дома и д-р Атанас Камбитов с песни от българската естрада и фолклор. С изпълнения се включиха и и част от живеещите в социалната институция, както и гости, дошли да уважат тържеството.

Strumsko-2В знак на благодарност за усилията, които полага д-р Атанас Камбитов, за развитието и подобряването на социалните услуги в общината, възрастите хора му подариха ръчно изработени подаръци. „Благодарим ти, кмете за това, че ни помагаш. Знаем, че няма да ни изоставиш. Радвам се, че града ни стана толкова приветлив, надявам се, че ще продължават да се случват хубави неща“, каза развълнувано една от потребителките на Дома за стари хора в Благоевград.
В момента в дома за стари хора в квартал „Струмско“ живеят 87 души, за които се грижи специализиран персонал.

Strumsko-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене