Благоевградчанинът Стоян Дудов спечели второ място на „Турнир Пловдив 2015 – Мъже физик над 178 см“

S_Dudov_Sastezanie

Как минава един твой ден ?
– Ставам рано, и като всички останали започвам деня си със стандартните сутрешни ритуали ( мия си зъбите, къпя се, пия зелен чай и фреш от грейпфрут , закусвам кисело мляко с овесени ядки). След това тичам в Борисовата градина и правя сутрешните си кардио тренировки. След което се прибирам и релаксирам. След това през 2-3 часа се храня в умерени количества здравословни продукти и отивам да тренирам във фитнес залата. Прибирам се и възстановявам, и се храня за последен път, преди 20ч. Правилният възстановителен цикъл е около 7-8 часа сън.

Как реагираш на неприличните предложения на фенките ти ?
– Много често в социалните мрежи получавам неприлични предложения, но аз имам готов текст за такива ситуации и винаги го изпращам, без значение колко продължават да ми задават един и същ въпрос, който е:
“Аз не искам хранително – тренировъчен режим, аз искам теб ! “

Кое е най- неприличното предложение, което са ти отправяли ?
– Когато изготвям режим, обикновено искам от клиентите актуална снимка, ако е мъж гол до кръста, а ако е жена, в спортен клин и горнище или бански. Случвало ми се е, да получавам еротични снимки по бельо с директно отправен въпрос: “Искаш ли ме ?”

Какви предимно са твоите клиенти и с какви хора работиш?
– Клиентите ми са предимно жени, които са готови да спазват всичко, от хранителния и от тренировъчния режим, за да постигнат желаните от тях резултати, за да изглеждат добре. Докато забелязвам, че интересът на мъжете към фитнеса, не е толкава голям.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

S_Dudov_Sastezanie_2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене