СКАНДАЛ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!! Тодор Тупаров от Гоце Делчев продължава да пита, след като от неговото писмо до Топ Преса нямало реакция: Съдия Ризов, защо мълчите?

Кореспонденция
Ралица ВАСИЛЕВА
Продължение на супер скандала! ЕТО ОТ КЪДЕ ТРЪГНА ВСИЧКО 
… Г-н Ризов като юрист много добре знае, че изпълнителя лист е копие от решение на съд, влезло в законна сила и по него абсолютно никой не може да коментира и да направи корекции, къквито и да са те, и че такава намеса е подсъдно действие.
Очудвам се от смелостта на Ризов и куража му да измени изпълнителния лист, а това е промяна на решението на съда, влязло в ЗС. Като представя втори имот в протокола за публична продан неидентичен по изпълнителния лист с други граници, вписани на ред 24 и 30 в представения от него протокол. За да не го приеме за клевета, обръщам се с молба към Ризов, чрез вестника, да обясни причините, които са го принудили да извърши такова тежко нарушение и да попитам има ли някаква законова закрила за негово оправдание, за да направя извинение.
Прокурорите, също като юристите, много добре знаят, че никои и то абсолютно никои няма право да се намесва в работта на съда, докато Ризов си позволява дори промяна на неговите решения без да му потърси наказателна отговорност.
Ние гражданите се чудим. Според нас, това дава възможност за увеличениея на нарушенията и защо и не по тежки. От това нито ние, нито държавата имаме полза.
Чрез редакцията се обръщам най – учтиво към главния прокурор да изиска преписки, 779/2015 и 1691/2015 от прокуратурата Гоце Делчев и след като направи щателна проверка като нарушенията според нас, макар че не сме юристи са явно очебиещи да поиска полагащата се отговорност, за спазване на законите задължително на всеки гражданин!
АВТОР: ТОДОР ТУПАРОВ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене