Неврокопчанинът Тодор Христов тупаров обвини държавния съдия-изпълнител на Гоце Делчев в измама и манипулации!?

ПОДМЕНИЛ ЛИ Е АЛИРИЗА РИЗОВ ДОКУМЕНТИ ЗА ТЪРГ НЕЗАКОННО? ТОП ПРЕСА ТРЪГВА ПО СТЪПКИТЕ НА СКАНДАЛА!

Ще ви представя за пуб­ликация закононарушения­та, извършени от съдия-из­пълнител г-н Ризов при провеждане на публична продан на имот по изпъл­нително дело 188/2015 г.

Г-н редактор, изпълнител­ният лист представлява копие от р-е на съд, влязло в законна сила и никой, аб­солютно никой не може да прави по него поправки, до­пълнения, докато г-н Ризов без колебание си позволя­ва и го прави.Untitled-1

  1. Вместо да изпълнява И. Л., той го коригира, след като се увери, че имотът е същият и си позволява да посочи втори имот, който не е идентичен, с пет гра­ници съседи вместо четири, посочени по него като, за да бъдем заблудени, че това не е друг имот, сочи ги с иден­тификационните им номера (виж ред 24 и 30 от протокола за публична продан). С това цели да даде възможност на побе­дилия да изби­ра не имота, за който участва, а този, който му допада. Това нарушение е подсъдно.
  2. Тази про­мяна е коре­кция на реше­ние на съда, което никой също не може да го прави. Г-н Ризов си поз­волява, което е също уникум престъпление и е подсъдно, защото тук също дава повод за пре­следване на нечестни зако­нонарушения.

На дадения от мен сигнал прокуратурата вместо да об­разува наказа­телно преследване, направи отказ, с което, според мен, не действа възпи­тателно, а за­крила на прес­тъпленията и не им прави чест. Тодор Христов Тупаров1111

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене