Футболен турнир под мотото „ЗАЕДНО за спорта” в Благоевград

Турнир по мини футбол под мотото „ЗАЕДНО за спорта” ще се проведе в неделя – 11 октомври, на игрището на ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград. Турнирът е организиран от кандидата за общински съветник от листата на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД” Васил Димитров с партньорството на Аматьорска лига по мини футбол SPS.

За наградния фонд в надпреварата ще се състезават 16 отбора, които ще играят на принципа „директна елиминация”. Участие в инициативата ще вземат и бейзболният отбор на „Бизоните”, както и клубът по канадска борба „Спартак” от Благоевград.

„Идеята е да покажем, че заедно, с общи усилия можем да постигнем отлични резултати. Пример за това са отборите на „Бизоните” и „Спартак”, които са част от благоевградските клубове с големи успехи в спорта както в страната, така и в чужбина”, коментира организаторът на събитието Васил Димитров. 

Турнирът ще започне в 9:00 часа като за всички участници и зрители на събитието са осигурени напитки, кетъринг, музика и гарантирано добро настроение. В инициативата ще се включи и водачът на листата на коалиция „ЗАЕДНО ЗА БЛАГОЕВГРАД” Радослав Тасков.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене