ХОРОСКОП ЗА 10 ОКТОМВРИ

ОВЕН
Събота е щастлив ден за Овните, които търсят мащабност на своята професионална изява. Благодарение на нечие отсъствие и чрез помощта на предан приятел вие ще имате шанса да попаднете на онова, към което се стремите, и да задоволите в пълнота желанията си. В други отношения щастието също е с вас и ви подкрепя.

ТЕЛЕЦ
Във всички случаи денят е печеливш за вас, а при някои от представителите на Телец придобивките ще надхвърлят очакванията. Съществува вероятност за големи затруднения в приятелските контакти, и по-точно връзките ви с мъж, чиито интереси вероятно са противоположни на вашите.

БЛИЗНАЦИ
Много благоприятен ден за реализиране на желанията. Денят е спокоен и изпълнен с хармония, но за някои няма да бъде лесно да балансират емоциите си. Онова, върху което сега трябва да наблегнете, е вашата точност. Възможно е поради закъснение да изпуснете някаква финансова реализация или да получите пари.

РАК
Повечето от Рак в събота имат добри възможности за осъществяване на намеренията си. Необходимо е да бъдете по-стриктни при изпълнение на поети ангажименти и да се разделите с навика си да закъснявате, защото тогава действително ще пропуснете шансовете си. Днес можете да постигнете много голям успех в преговори.

ЛЪВ
С право в събота ще бъдете подозрителни към лица от вашето близко обкръжение и съвсем естествено е да проявите бдителност повече от обикновено. Мнозина от вас ще се отличат с новаторско мислене и добри идеи. Денят е много успешен за начало на нещо ново.

ДЕВА
В събота успехът при Девите вече е изразителен и няма да ви изневери. Ангажиментите, които имате сега, ще ви зарадват с очаквани резултати. Реализмът преобладава у вас и сте обхванати от спокойствие, което прави действията ви точни и решителни. Известно колебание по финансови въпроси все още има у бизнесмените.

ВЕЗНИ
В събота имате предимство за реализация. Хвърлете силите си за осъществяване на цели и намерения в службата. Сега едва ли ще бъде уместно да започвате нещо ново, а и нямате готовност. Много от вас ще са загрижени за пари и ще обмислят различни планове за придобиването им – може би в по-голямо количество.

СКОРПИОН
В събота у вас е силно изразен стремежът към независимост и мнозина ще бъдат готови на жертви, но ще демонстрират лична независимост. Високо е нивото на емоционалната напрегнатост и ще направите тежък деня на онези, които се опитват да ви възразят. За да е ефективен този ден за вас, трябва да бъдете в центъра на събитието.

СТРЕЛЕЦ
Денят не е особено добър за делова дейност и ще ви създаде много грижи. Неразрешимите проблеми ще възникнат неочаквано и спонтанно, което ще направи мнозина от вас нервни и така ще се увеличат възможностите да сгрешите. Вероятно ще възникнат и служебни проблеми, но те са периферни. Ще получите задача, която трябва да изпълните до края на деня, така че се мобилизирайте.

КОЗИРОГ
Ще се намерят хора, които в събота, съзнателно или не, ще опитват да ви късат нервите, но може би по-добре да отминете опитите им без внимание. Денят е благоприятен за вас, защото сте в добра форма и е почти невъзможно да решите да извършите нещо и то да не се получи. Ангажирайте вниманието си с дела и ще имате успех. Паричните въпроси оставете да разрешавате в друг, по-благоприятен ден.

ВОДОЛЕЙ
И вас ще се намери някой да ви подразни, но за разлика от Козирозите, вие ще реагирате бурно и ще се ядосате не на шега. Има и друга причина за гнева ви – забавянето на пари, които в събота трябва да получите. Не се притеснявайте за тях, в близките два дни ще ги вземете. Денят носи възможността за осъществяване на добри контакти. Вечерта ще разпускате в приятната компания на жени.

РИБИ
Събота е много добър ден за вас и идва с успехи в заниманията ви. Трябва да разчитате на интуицията си, която е особено остра и ще бъде най-добър помощник във всичките ви дела. Не се осланяйте обаче с нейна помощ да спечелите на хазарт – тук нямате никакъв шанс! Ще осъществите успешни и доходоносни контакти. Бизнесмените ще дадат устно обещание, което задължително трябва да спазият.

truma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене