Хороскоп за 15 юни

зодии

ОВЕН
Доброто начало на деня невинаги е гаранция за успешното му завършване и Овните са поставени именно в такава ситуация. Дейността ви ще бъде спъната от различни препятствия, трудно ще ги превъзмогнете. Доста шанс имате в понеделник, за да си позволите бездействие. Мнозина ще имат професионални проблеми, не се конфронтирайте.

ТЕЛЕЦ
За Телците няма да бъде лесно да се справят с деловите си задачи, но шансът е на ваша страна. Не бъдете подозрителни към околните и действайте, като разчитате на собствените си възможности. Днес няма да получите подкрепа. Контактите са важни за вас, за ангажираните в бизнеса те се характеризират с нови срещи и запознанства.

БЛИЗНАЦИ
Действията на Близнаците са съгласувани с всички условия в понеделник и ще им позволят напредък в делови и личен план. За някои от вас денят се свързва с радостно известие, касаещо професията. Не е изключено да получите покана за нова работа или по-високо място и заплащане в сегашната ви. Бъдете бдителни към приятелите си.

РАК
Твърде благоприятен понеделник, защото без много усилия Раците ще бъдат на високо професионално ниво. Мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение, което за едни е лично, а за други се отнася до деловия живот. Много вероятно е да ви бъде предложено изгодно място за работа. Приемете го безрезервно.

ЛЪВ
Добри са възможностите при Лъвовете в понеделник, но условията, в които ще действате, се оказват доста неблагоприятни. При други трудностите произтичат лично от вас. Денят е добър за контакти и днес мнозина трябва да насочат вниманието си към тях. Възможно е да последват негативни промени, но парирайте всеки опит за мошеничество.

ДЕВА
Добрите възможности на Девите в понеделник се свързват с професията и финансите. Днес сте облагодетелствани именно в това отношение и ще получите дори финансова помощ, касаеща практическите ви дела. Реализацията е възможна, ако действате по принципите на съгласието и избягвате противоречията в каквато и да е форма.

ВЕЗНИ
Това е един ненатоварен ден от професионална гледна точка. Дори може да се говори за лесно постижим успех, но само ако не избързвате. Откажете се от каквито и да било планове, свързани с личния или деловия живот, защото нямате правилна ориентация. Това предполага известни пропуски. Мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение.

СКОРПИОН
Понеделник е много добър ден за Скорпионите. Положителното развитие се свързва с професията и новините, които ще чуете, касаещи лично вас, са благоприятни. Но има нещо, с което трябва да се съобразите, и то се свързва с деловия ви живот и отношенията с началниците. Всяка конфронтация може да доведе до неприятни последствия за вас.

СТРЕЛЕЦ
Понеделник е успешен професионален ден за Стрелците. Действията ви са точни, прецизни и ще донесат успех. Мнозина от вас ще имат срещи, на които няма да е трудно да постигнат намеренията си в личен или делови аспект. Стремежите на някои са свързани с бързо делово израстване, но действайте чрез натиск „отвън“. Някои от вас да обърнат повече внимание на здравословното си състояние.

КОЗИРОГ
По своите делови проблеми мнозина от Козирог ще действат традиционно. В много случаи това не ви лишава от употребата на хитрост, но днес едва ли можете да очаквате успех от подобна тактика. Става въпрос за някаква загуба, с която не искате да се примирите, но е най-разумно да оставите този въпрос. Проблематични са контактите за повечето от вас, не разчитайте на помощ от друго лице. Настъпва промяна.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите действат в съгласие със своите колеги и това ще ги доведе до успех. Денят е подходящ за преговори или за разрастване на деловата сфера чрез поемане на нови ангажименти. Мобилизирайте се. Днес ще получите изгодно предложение, характерно с високо заплащане. Реализацията на Водолеите в понеделник е на високо ниво. Ползотворни ще са контактите ви в обществото или с хора от деловите среди.

РИБИ
Днес Рибите ще се сблъскат с професионални трудности, за които мнозина ще обвинят колегите си. Добре е да не допускате тази грешка, защото може да последват неприятности. В понеделник са характерни и добрите новини, които ще получите от началници или други високостоящи лица. В делово отношение успехите в този ден следват един след друг, очакват ви изненади. Днес ще имате срещи с високопоставени хора, на чиято подкрепа разчитате. Някои от вас са затормозени от домашни проблеми./struma.bg/

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене