ПРЕСКОМЕНТАР Аман от местни комплексари в журналистиката – част 2

В качеството си на зам.-главен редактор на най-голямата и най-четената медия в Югозапада, а именно нашата медия Топ Преса, ще си позволя да допълня няколко неща във връзка с прескоментара на г-н Стаменов от миналия брой.

Неспособността на другите медии (които в никакъв случаи не мога да нарека конкуренция) да се справят така както ние, ги кара да се озлобяват до такава степен, че стават смешни, не в нашите очи в очите на хората, които те предупреждават да не рекламират в Топ Преса или да не дават интервюта. На такъв случай попаднах съвсем наскоро. Когато се свързах с кандидат за кмет от Благоевград, след кратък разговор си уговорихме среща. Идеята беше да направим голямо интервю с което да представим човека, като личност, да каже какви са неговите планове и идеи. Човека ме предупреди, че няма пари с които да си плати този PR… Аз му казах, че ние от Топ Преса не сме с девиза на цветарките около 15 септември “Ден година храни”… Не всичко е пари…

Отидох на срещата, записахме интервюто и му казах, че в петък ще бъде публикувано. Час след срещата, този същия кандидат за кмет ми писа във facebook,че бил предупреден да не контактува с мен, да внимава какво говори или изобщо да не дава интервю: “Защото съм демократ и вярвам в доброто у всеки, а и предпочетох да придобия лични впечатления от теб, а не от хорски приказки, градът е малък, държа на приятелство с теб !” Това бяха последните му думи в чата… Примери мога да дам още много, но не си струва… Трябва да пестим място за предизборните кампании, защото както знаете, нас ни потърсиха от всички партии, за разлика от вас, малките регионални вестничета… Защото няма какво да предложете…

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, Методи Байрактарски - зам.-главен редактор на „Топ Преса“ и Патрик Колман - втори секретар в посолството на Ирландия.

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, Методи Байрактарски – зам.-главен редактор на „Топ Преса“ и Патрик Колман – втори секретар в посолството на Ирландия.

Ще ви припомня само, че така наречения от вас “гоцеделчевски вестник” бе удостоен и получи три награди от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“. Наградите бяха връчени на тържествена церемония, от Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, Патрик Колман – втори секретар в посолството на Ирландия и президентът на АУБ Кевин Аспегрен. Казвам го, за да сте осведомени, вие не бяхте поканени на церемонията ;))

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski_TopPresa

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене