Издирваният под дърво и камък дупнишки мафиот Пламен Галев тайно навести жена си в Лондон

Издирваният дупнишки бизнесмен Пламен Галев е бил на тайно посещение при съпругата си в Лондон. Дупнишкият мафиот, който се издирва от властите, е бил засечен в английската столица преди няколко седмици.

Той е прекарал цял един уикенд при жена си Емилия Градевска и двете им деца, които живеят в Лондон от години. Припомняме, преди седмици гръмна информацията, че дъщеря му Светлана подлудява лондонските ченгета с шофиране с превишена скорост, дори сядала зад волана на градус.

За пръв път в публичното пространство изтичат и снимки на съпругата Емилия, която е известна с това, че предпочита да страни от светлините на прожекторите. Точно заради това снимките й, които бяха публикувани в „Галерия”, предизвикаха такъв фурор. Нейни близки разкриват, че тя нямала абсолютно нищо общо с образа на типична мутренска съпруга и обиколките по магазини, козметични салони, кафенета, безогледното харчене на пари изобщо не я блазнели.

Напротив – Емилия предпочитала да си стои вкъщи, да се грижи за домакинството и за децата. Това се случило и въпросния уикенд Градевска не спирала да глези Галев и да го обгрижва, готвейки му какви ли не вкусотии, научиха от Hotarena.net. Най-вероятно именно това е причината дупнишкият бизнесмен да е толкова привързан към нея и да отказва да се разведе, въпреки че двамата живеят разделени от много време. Той обаче оценявал качествата й и при всеки удобен случай навестявал нея и децата им – дъщеря на 23 години и син на 15. И се грижел абсолютно нищо да не им липсва.

От любовницата си Юлияна, с която има връзка от над десет години, той има дете. Говори се, че Галев си я харесал още когато момичето учело в местното училище „Неофит Рилски” и била едва на 15 години.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене