Силните № 28! ПП „Партия на Зелените“- Благоевград откри офиса си на бул. „Св. св. Кирил и Методий“

Те са млади,енергични и пълни с идеи, такива са кандидатите са съветници и екипът на ПП „Партия на Зелените“ в Благоевград. Днес те откриха офиса си на булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния център, за да ви посрещат там, да чуят проблемите ви и обсъдят с вас идеите ви.

Защото те се впуснаха в предизборната битка, призовавайки „Нека си помагаме“, това е тяхното верую. Листата от 11 кандидат -съветници с № 28, е съставена от млади и надеждни специалисти, които са вашият отбор. Които искат правото да защитават вашите интереси и ще се борят за това.

Отборът на ПП „Партия на Зелените“ е амбициран за мощно представителство в новия общински съвет. Имат обосновани и мотивирани предложения за осигуряване на по-добър живот на благоевградчани, които са направени благодарение на близостта им до обикновените хора и техните проблеми. Близост, която ги прави силни. „Носим числото 28 в интегралната бюлетина, нека това е вашето число, което ще върне надеждите ви и ще брани интересите ви в бъдещия парламент, каза лидерът на ПП „Партия на Зелените“ Андон Тодоров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене