Цветан Цветанов в Гоце Делчев: Георги Андонов и ГЕРБ допринесоха за реализираните проекти в Гоце Делчев

„Георги Андонов и правителствата на ГЕРБ допринесоха за осъществяването на редицата проекти, случили се в Гоце Делчев и региона през последните шест години. Като депутат Георги придоби изключително голям опит и през цялото време не спираше да настоява да се случат всички тези подобрения, които днес виждате. Ето затова съм повече от убеден, че именно Георги Андонов е бъдещето на Гоце Делчев, кметът, от когото всички имате нужда“, заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението си в Гоце Делчев.

Председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, Даниела Савеклиева – народен представител от Благоевградския регион – и кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов проведоха среща с жители на общината в неделя следобед.
„Георги Андонов ще донесе промяната в Гоце Делчев. Общината има нужда от кмет, който да е представител на всички граждани, кмет, който да е отворен към хората и бизнеса“, заяви още Цветанов.
По думите му 20-годишното статукво няма как да бъде преодоляно с ниска избирателна активност. „Вие сте хората, които на 25 октомври можете да сложите край на това управление на общината“, каза още Цветанов.
„Правителството на ГЕРБ, премиерът г-н Бойко Борисов, цялата парламентарна група на ГЕРБ – всички стоим зад Георги Андонов и сме готови още от първия му ден като кмет на общината да му оказваме цялата необходима помощ, за да продължи да работи за интересите на Гоце Делчев, както винаги досега го е правел“, заяви Цветан Цветанов.
„Промените в града са очевидни – паркът има съвсем друг облик, стадионът – също. Улиците изглеждат по различен начин, а вдетски градини и училища са реновирани.
Не се срамувам да откроя своя принос, за да се случи всичко това. Благодарение на правителствата на ГЕРБ и европейската солидарност от 2009 г. в общинска инфраструктура са инвестирани над 86 млн. лв., в републиканска – над 100 млн. лв. Говорим за пътя през прохода Попови ливади, пътя от Юндола до Гоце Делчев, пътя от Гоце Делчев до Долно Дряново. Да не забравяме и депата за битови отпадъци, големите проекти в Хаджидимово, Сатовча.
Средствата за ремонта на стадиона в Гоце Делчев, за спортната зала – неща, за които сегашното управление не спира да си приписва заслуги, нямаше да се случат без волята на ГЕРБ“, заяви Георги Андонов, кандидат за кмет на община Гоце Делчев.
„Призовавам ви да се запознаете с управленската ми програма, с моята визия за Гоце Делчев. Ако тя съвпада с вашата, тогава да ме подкрепите“, призова Андонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене