Съпруг става жертва на изнудване в „Съдби на кръстопът”

нова 1

Три истории ще докоснат личните ни страхове следващите вторник, сряда и четвъртък,

от 21:00 по Нова

Три много силни истории очакват зрителите в „Съдби на кръстопът“ следващата седмица – на 25-и, 26-и и 27-и февруари от 21:00 по Нова телевизия. Истории, които ще докоснат собствените ни страхове, истории за цената на грешките и за борбата, която водим срещу общественото мнение, но най-вече срещу самите себе си.

нова 2

На 25-и февруари, вторник, в „Съдби на кръстопът“ един съпруг става жертва на изнудване. Спокойствието в къщата на Андрей и Антония от София е нарушено, когато Тони внезапно напуска дома си с неясното обяснение, че отива да си почине малко на гости у бивша съученичка в Перник. Притесненият съпруг усеща, че нещо не е наред и започва да търси жена си. На всичкото отгоре той получава по пощата диск с тайнствен видео запис, на който се вижда, че Антония флиртува с непознат мъж. Дискът е последван от втори, на който е записано видео със секс между двамата. Мистерията е пълна, а Андрей вече не може да разбере, какво се случва. Антония е безследно изчезнала, а телефонът й е изключен… Един съпруг тръгва по стъпките на жена си, за да се опита да разплете необяснима, болезнена тайна… Истината ще разберем на 25-ти февруари от 21:00 ч. по Нова телевизия.

нова 3

В сряда, 26-и февруари,  в „Съдби на кръстопът“ зрителите ще видят историята на семейство Заркови от Банкя, което живее щастливо във фамилната си къща. Майката и бащата имат по един брак зад гърба си, от който водят всеки по едно дете. Бащата има син Ясен – на 16 години, а майката – дъщеря на 15 г. Двамата се радват на общото си дете – Пламен, който още не е навършил и годинка. Съдбата на семейство Заркови се променя, когато дъщерята Дияна забременява и започва да се държи странно, отказвайки да съобщи кой е бащата на бебето. Тийнейджърката се изолира от цялото си семейство и отказва да комуникира. Идилията е съсипана, а семейството е на път да се разпадне. Кой е бащата на бебето? Изненадите тепърва започват и ще продължат в сряда, на 26-ти февруари  от 21:00 ч. в „Съдби на кръстопът” по Нова!

В четвъртък, 27-и февруари,  документалното риалити разказва драматичната история на тийнейджърка от София, забременяла на 16 години. Неочакваното събитие преобръща живота на цялото семейство и води до драматични последици. Майката на бременната Ралица е на 39 години и отглежда двете си деца сама. Тя самата тъкмо си е намерила приятел и го е поканила да живеят заедно с децата. Смятала е най-сетне да отдели малко време и за своя собствен личен живот. Затова не е в състояние да разбере дъщеря си и дори се опитва да я убеди да махне бебето. Момичето обаче е непреклонно и иска да задържи детето. Малката Ралица е потресена, когато получава ултиматум от собствената си майка: или прави аборт, или изчезва от къщи.  Битката е твърде тежка за едно толкова малко момиче и иска непосилни жертви. .. Какво ще се случи с бременната Ралица, ще разберем в „Съдби на кръстопът“ на 27-и февруари от 21:00 ч. по Нова телевизия!

Търсете актуална информация и новини от „Съдби на кръстопът” на официалната страница на предаването: facebook.com/sadbi.na.krastopat и гледайте изминалите епизоди на документалното риалити в Nova Play!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене