И ГЕРБ-Добринище откри предизборната си кампания

С Водосвет за здраве и успех започна денят за Китан Галчев – Кмет на Добринище и кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ. Отец Румен Калайджиев благослови него, Георги Икономов – Кмет на Община Банско и кандидат за втори мандат, и кандидат-съветниците от ГЕРБ. Ритуалът бе извършен в църквата „Св.Св. Апостоли Петър и Павел“.

За да върви по вода предизборната кампания, Общинската организация на ГЕРБ подари на курортния град нова каменна чешма, изградена със собствените средства на партийните членове.

Вечерта, в салона на местното читалище, бе представена листата на кандидат-съветниците. Пред препълнения салон, Китан Галчев се обърна към своите съграждани с думите: „Имаше един общински кмет, който заявяваше публично, че може да управлява и без Добринище! За разлика от него, Георги Икономов, преди четири години, пое пряк ангажимент към нашия град и днес резултатите са видими!“

В отговор на развълнуваното слово на Галчев, Икономов заяви: „Направихме много за Добринище, но това е само началото. Бих могъл да изброявам дълго, но ще оставя на Вас, гражданите, сами да прецените, как изглеждаше градът преди четири години и как изглежда сега!“

Икономов даде висока оценка на Китан Галчев, не само като градоначалник, но и като личност, която твърдо отстоява интересите на своите съграждани.

Банските старчета, самодейците на Добринище и популярната певица Славка Калчева дълго веселиха гражданите, препълнили читалищния салон.

След събитието, Икономов и екипът му се срещнаха с педставителите на местния бизнес, които от своя страна, еднозначно изразиха подкрепата си за бъдещите проекти на ГЕРБ.

Все по силно се налага мнението, че за разлика от своите опоненти, партията на Борисов в Община Банско води своята кампания със стил – без патриотарски крясък, черен ПР, присъщ на червените пропагандатори и смешното театро на неясни образувания. Силни, работещи идеи, ясно разписани за следващите четири години, това предлагат Георги Икономов и неговият екип на хората от общината.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене