Залата в Дома на културата в Сандански се оказа малка за симпатизантите на Кирил Котев

Две видео стени, на които се прожектираше събитието бяха поставени в двата коридора за улеснение на хората.

Кандидатът за кмет Кирил Котев приветства членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ и благодари на партньорите от ВМРО и РБ за подкрепата. Кирил Котев направи отчет за своята работа като народен представител и запозна хората с основните видими резултати за община Сандански: възстановен е моста в с. Катунци; нова линейка получи Спешната помощ в града; ще бъде изграден нов Спешен център ;ще бъде рехабилитиран на пътя Е79 до град Мелник;ще бъде готова допълнителна лента за престрояване за ляв завой за гр. Сандански, както и до с. Лещница; бившата казарма ще бъде дарена на община Сандански.

Кирил Котев подчерта, че основен приоритет в неговата кампания, ще бъде коренната промяна на философията на управление в общината, за да се превърне Сандански в икономически развит, атрактивен и динамичен туристически регион. Кандидат-кметът е убеден, че инвеститори могат да бъдат местните хора чрез създаване на браншови сдружения за реализация на проекти по национални и европейски програми. Общината ще създаде условия за организация и работа и ще подпомага всяка добра инициатива.

Стефан Шарлопов, собственик на парк хотел Пирин, един от най-големите инвеститори в Сандански заяви своята категорична подкрепа за Кирил Котев . Предприемачът обяви и новината, че ще инвестира 3 милиона евро в града. Г-жа Мария Габриел, евродепутат от ПП ГЕРБ направи специално видео обръщение, в което изрази своята убеденост, че Кирил Котев ще бъде новият и успешен кмет на община Сандански.

Официални гости на събитието бяха г-жа Даниела Савеклиева- областен координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област, Димитър Танев-народен представител от ПП ГЕРБ за Петрич, д-р Димитър Станоев от РБ както и народния представител от ВМРО Атанас Стоянов.

Димитър Туджаров- Шкумбата, състава по хип хоп танци ,,Хоуп‘‘, ансамбъл ,,Българе‘‘ поддържаха доброто настроение в залата.

Кирил Котев припомни, че преди година на парламентарните избори е получил 7123 преференциални гласа, което го нарежда с най-добър резултат в България.

Кандидат-кметът на ПП ГЕРБ вярва, че ще получи подкрепата на своите симпатизанти още на първи тур с бюлетина №15 като спестените публични средства ще бъдат инвестирани в община Сандански.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене