Пиринско екипира 10 непрофесионални тима от А – югозападна група

С гласовете на феновете си отборите спечелиха футболни анцузи

Благоевград, 29 септември 2015 г., – 10-те аматьорски футболни клуба от А – югозападна група с най-активни фенове бяха наградени с професионална екипировка като част от седмото издание на инициативата „Играй за своя клуб” на Пиринско. Официалната церемония по връчването на футболната екипировка се проведе на 26.09. на футболни игрища Арена Парк в Благоевград.DSC07818

Наградите на клубовете бяха спечелени от феновете им, които „гласуваха” за тях с бирени капачки в специално осигурените за това „изборни урни”. С най-голям ентусиазъм тази година откликнаха запалянковците от 10 населени места в региона на Благоевград, които първи събраха по 20 000 бр. капачки Пиринско за своя футболен клуб.

„Щастливи сме, че успяхме да реализираме инициативата „Играй за своя клуб” за седма поредна година и обединихме играчи и фенове в един голям отбор. Тази година за награди се бореха феновете на 60 отбора от Югозападния регион”, обясни Николета Йорданова, Бранд мениджър на Пиринско. „Инициативата е част от политиката на Карлсберг България в подкрепа на непрофесионалните футболни отбори в региона, които бяха наградени с общо 160 футболни екипировки“, допълни тя.

За втора поредна година награждаването на спечелилите отбори продължи с футболен турнир, който създаде допълнителни позитивни емоции за участниците.

В турнира 10те отбора получиха втори шанс за награда – тениски и бира Пиринско.  Победителят, ФК „Авангард“ (с. Бачево), грабна Купата на Пиринско.

Списъкът с печелившите отбори е публикуван на сайта на Пиринско: www.pirinskopivo.bg

 Населено мястоИме на отбор
1.с. ЦеровоФ.к. Балкан
2.гр. ЯкорудаФ.к. Якоруда 2007
3.с. КатунциФ.к. Бистрица
4.с. МихневоФ.к. Ураган
5.с. Дамяницаф.к. Локомотив
6.с. Ново Делчевоф.к. Изтребител
7.с. Бачевоф.к. Авангард
8.с. Лебницаф.к. Орел
9.с. Старчевоф.к. Старчево 2008
10.с. Краищеф.к. Краище

За Пиринско

„Пиринско“ е сред трите най-големи бирени марки в общия пазар на бира у нас през първите осем месеца на годината, (сравнено със същия период на изминалата година), според данни на агенция A/S Nielsen. В същото време, „Карлсберг България“ пък е най-бързо развиващата се компания на бирения пазар за този период. Данните на агенцията показват, че „Карлсберг България“ постигна близо 9% ръст на обемите и увеличи с близо 2% пазарния си дял за този период, спрямо първите  осем  месеца на 2014

За Carlsberg Group

Carlsberg Group е четвъртата по големина пивоварна компания в света с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира в Европа. Carlsberg Group има над 40 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара. През 2013 г. Carlsberg Group е продала близо 30 млрд. бутилки бира.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене