По примера на земляк в Полша! Футболист от Дъбница лъсна на рекламен постер на новия си отбор

След като преди около три седмици бившият футболист на „Пирин“ /ГД/ Васил Панайотов лъсна на плакат в Полша за своя „Завиша“ /Бодгошч/, със същото вече може да се похвали и друг екссъстезател на неврокопчани Славчо Шоколаров. Роденият в Дъбница футболист вече краси някои от възловите места в Поморие, където играе за едноименния тим. Той е на постера на клуба в двубой с кръвния враг „Созопол“ като част от рекламната кампания на отбора в настоящото първенство. Халфът коментира събитието с привичната си скромност в социалните мрежи. „Останах малко изненадан, но доста удовлетворен. Сега остава да се трудя още“ бе отговорът на играча на многото поздравления от приятели и колеги.

Поставянето му на транспаранта бе приветствано от феновете на тима, които не крият удовлетворението си от привличането му и дадоха пълни адмирации за избора на клубното ръководство.

От пристигането си в „Поморие“ от „Славия“ това лято Сл. Шоколаров е сред футболистите с най-много игрови минути за втородивизионния тим и има 4 отбелязани гола. Дъбничанинът бе и сред най-добрите миналата сряда в турнира за купата на България, когато поморийци за малко не изхвърлиха „Левски“ от надпреварата. Шоколаров пропусна една от дузпите за своите.

Гоцеделчевецът обаче бе оценен с една от най-високите оценки на играчите от двата тима. Той е сочен също така за сигурен титуляр в днешния (понеделник) мач на тима му при домакинството на „Лудогорец II“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене