Атанас Камбитов: Загърбихме политическите пристрастия и работихме за Благоевград! Благодаря за подкрепата на „Партия на зелените“

28_zelenite-2Кметът д-р Ат. Камбитов остана впечатлен от мощната подкрепа на зелените при откриването на предизборната им кампания в Благоевград

28-zeleniКметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов благодари за подкрепата и доверието, което му гласува „Партия на зелените“, подкрепяйки го за втори мандат на предстоящите избори.

28_zeleniteЗа мен това е едно естествено продължение на съвместната ни работа през изминалите четири години. През целия мандат аз имах подкрепата на групата на „Партия на зелените“. Може би, защото загърбихме личните и партийните интереси, се получи една група от мнозинство. През тези четири години общинската администрация няма нито едно върнато решение и това стана с активната подкрепа на групата на зелените“, заяви д-р Камбитов при откриването на предизборната кампания на партията.

Кметът не пропусна да благодари и за подкрепата при реализирането на един от най-важните регионални проекти – депото за твърди битови отпадъци в село Бучино. „Когато имаше забавяне в междуведомствената комисия и ОВОС-а, ако не бяхте Вие, щяхме да имаме сериозни проблеми“, поясни д-р Камбитов. Той отчете като резултат облагородяването на междублоковите пространства в града и санирането на панелните сгради.

В заключение кметът уточни, че досега съвместната му работа с „Партия на зелените“ е добра и резултатна. „Уверен съм, че и в бъдеще ще e така“, добави градоначалникът, който остана впечатлен от мощната подкрепа за зелените при откриването на предизборната им кампания в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене