Преглед на местния печат

„Вяра“

Генералният ни адвокат в Европейския съд Атанас Семов твърди, че ще станем ислямска държава и че сме неграмотни, берем голям срам, някой да го спре

Оценката на кандидата за генерален адвокат на България в съда на Европейския съюз Атанас Семов, че ние сме най-бързо циганизиращата се и ислямизиращата се страна, а българите са най-неграмотната нация, подпали гнева на читателите на „Вяра”.

 

Бизнесменът и бивш банкер Иван Милушев губи хотела си в Кюстендил заради непогасена ипотека, продават го за 625 350 лв.

Хотел „България” в центъра на Кюстендил кацна на тезгяха заради непогасените задължения на бизнесмена Иван Милушев към Българо-американската банка в София. Първоначалната тръжна цена, обявен от частен съдия-изпълнител, е 625 350 лева. Като съсобственик на хотела се води и съпругата на бизнесмена Венета Милушева.

 

Свлачище в Кресненското дефиле затвори пътя за 3 часа

Активизирало се свлачище в Кресненското дефиле затвори пътя за движение за часове вчера преди обяд. Вследствие на дъжда големи камъни паднаха в района на ханчетата и буквално паникьосаха шофьорите, които, изнервени повече от три часа, чакаха пътят да бъде разчистен.

 

Обявиха за герой в Италия безработния Иван Николов от Благоевград, спасил две баби от пожар в град Вогера 

36-годишният благоевградчанин Иван Николов бе обявен за герой в италианския град Вогера, област Ломбардия в Северна Италия, след като спасил от пожар две жени на над 80 години. Инцидентът стана в петък около 7,30 ч. сутринта местно време, когато лумнал огън в сградата, в която живее Иван Димитров Николов.

e-79.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене