ХОРОСКОП ЗА 27 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Неделя е до­бър ден по от­но­ше­ние на са­мо­чув­с­т­ви­е­то ви. Днес сме­ли­те и ре­ши­тел­ни дейс­т­вия са по-бла­гоп­ри­я­т­ни, от­кол­ко­то па­сив­ност­та и из­чак­ва­не­то. В неделя не се пред­виж­дат осъ­щес­т­ве­ни от вас фи­нан­со­ви ре­зул­та­ти. Ще по­лу­чи­те ху­ба­ви съ­о­б­ще­ния. В работата не пре­неб­рег­вай­те съ­вет от близък при­я­тел.

ТЕЛЕЦ

Проб­ле­ма­тич­на е неделя за Тел­ци­те. Има­те пси­хо­ло­ги­чес­ки проб­ле­ми за ре­ша­ва­не, за ко­и­то чес­то се на­ла­га да тър­си­те и кон­такт с хо­ра­та. Днес е не­въз­мож­но да ре­а­ли­зи­ра­те сре­щи­те, ко­и­то пред­ва­ри­тел­но сте пла­ни­ра­ли. Де­нят е неп­ри­я­тен и за пъ­ту­ва­не, ако е въз­мож­но, от­ло­же­те го за по-благо-приятен ден.

БЛИЗНАЦИ

Близ­на­ци­те са ре­ши­тел­ни в неделя и ще дейс­т­ват уме­ло по всич­ки про­фе­си­о­нал­ни въп­ро­си. Де­нят е дос­та до­бър за вас и ще ви за­рад­ва с пос­ти­же­ния и ус­пе­хи. Из­вес­т­ни труд­нос­ти се пред­виж­дат по па­рич­ни въп­ро­си и ще бъ­де най-доб­ре днес да не се за­ни­ма­ва­те с та­ки­ва. Ус­пе­хи ще имат биз­нес­ме­ни­те в неделя.

РАК

Дос­та проб­ле­ми са се нат­ру­па­ли за Ра­ци­те и мо­же би от днес вие ще за­поч­не­те с раз­ре­ша­ва­не­то им. Де­нят ще до­не­се ра­дост във връз­ка със семеен въп­рос. Ус­пе­хи ще има­те при пъ­ту­ва­не, въз­мож­на е па­рич­на при­до­бив­ка. От глед­на точ­ка на кон­так­ти­те е мно­го важ­но да се свър­же­те с же­на, за­е­ма­ща ви­со­ка длъж­ност.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те е доб­ре да бъ­дат вни­ма­тел­ни днес, за­що­то ще се сблъс­кат с куп проб­ле­ми в работата и из­вън нея. Днес е за­дъл­жи­тел­но да из­бяг­ва­те про­ти­во­ре­чи­я­та с окол­ни­те, за­що­то мно­го лес­но мо­же­те да си съз­да­де­те но­ви вра­го­ве. Из­ра­зи­тел­ни са фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти на ня­кои от вас. Ще ви съ­път­с­т­ват лю­бов­ни аван­тю­ри.

ДЕВА

Неделя е прек­рас­на за Де­ви­те, най-го­ле­мия си ус­пех ще по­жъ­не­те на ра­бот­но­то си мяс­то. В биз­не­са де­ла­та се осъ­щес­т­вя­ват с го­ля­ма бър­зи­на. Ак­тив­ност­та на мно­зи­на ще бъ­де на­со­че­на към сре­щи, пре­го­во­ри и под­пис­ва­не на до­го­во­ри. Тук вие сте те­зи, ко­и­то оказ­ват мощ­но­то вли­я­ние, вие сте двига-телят.

ВЕЗНИ

Днес ще се сблъс­ка­те с дос­та проб­ле­ми на ра­бот­но­то си мяс­то. В по­ве­че­то слу­чаи си­гур­но ще се на­ме­рят ко­ле­ги да ви по­мог­нат. Но­вос­ти­те днес са свър­за­ни с лич­ния ви жи­вот, кой­то при едни от вас има от­но­ше­ние към ин­тим­ни­те кон­так­ти, а за дру­ги – към бъ­де­ща­та им дей­ност. Мно­зи­на ще раз­к­ри­ят важ­на тай­на .

СКОРПИОН

В неделя ва­ши­те въз­мож­нос­ти са дос­та доб­ри. Ха­рак­тер­ни са но­ви­ни по фи­нан­со­ви въп­ро­си. За дру­ги те имат по-ско­ро лич­но зна­че­ние, как­то и ор­га­ни­зи­ра­не­то на сре­щи със ста­ри при­я­те­ли. Ще по­лу­чи­те без­ре­зер­в­на под­к­ре­па от вли­я­тел­ни хо­ра. В неделя не е умес­т­но да пла­ни­ра­те но­ви на­чи­ни за па­рич­ни при­до­бив­ки.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те имат един пре­въз­хо­ден ден и не би­ва да се ог­ра­ни­ча­ват в дейс­т­ви­я­та си. Кол­ко­то по­ве­че ак­тив­ност по­ка­же­те днес, тол­ко­ва по-яр­ка ще бъ­де и под­к­ре­па­та на ва­ши­те ше­фо­ве. Ще на­у­чи­те ра­дос­т­на но­ви­на в до­ма си, ко­я­то ще ви по­мог­не да раз­ре­ши­те лич­ни въп­ро­си. Биз­нес­ме­ни­те да вни­ма­ват с па­ри­те.

КОЗИРОГ

Мал­ко нер­в­ни и в не­доб­ро раз­по­ло­же­ние са Ко­зи­ро­зи­те в неделя, но проб­ле­ми­те, ко­и­то съз­да­ват по­доб­но нас­т­ро­е­ние у вас, лес­но бих­те мог­ли да пре­въз­мог­не­те. Не мо­же да се го­во­ри за проб­ле­ми в работата при вас. Пре­въз­ход­ни­те ви ка­чес­т­ва ви­на­ги са по­ма­га­ли в де­ло­ва­та ре­а­ли­за­ция. Биз­нес­ме­ни­те ще имат ус­пе­хи.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­ле­и­те ще се сблъс­кат с проб­ле­ми на ра­бот­но­то си мяс­то днес. Ако ус­пе­е­те нав­ре­ме да ги от­с­т­ра­ни­те, слу­жеб­на­та ан­га­жи­ра­ност ня­ма да пред­с­тав­ля­ва проб­лем за вас. При­те­жа­ва­те из­ра­зи­тел­ни въз­мож­нос­ти за раз­ре­ша­ва­не на лич­ни­те си де­ла. При­те­жа­ва­те мно­го къс­мет и той се на­мес­ва за ре­а­ли­за­ци­я­та на де­ла­та ви.

РИБИ

Не е мно­го доб­ро нас­т­ро­е­ни­е­то на Ри­би­те, за­що­то са при­тес­не­ни от без­б­рой не­ре­ше­ни лич­ни въп­ро­си. Мал­ци­на са те­зи, при ко­и­то без­по­койс­т­ва­та са от фи­нан­сов ха­рак­тер, но днес мо­же­те да пос­тиг­не­те ус­пеш­но раз­ре­ша­ва­не на те­зи въп­ро­си. За дру­ги­те от Ри­би го­ле­ми­те труд­нос­ти се свър­з­ват с пъ­ту­ва­не.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене