ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ!? Лоши новини за Бербо и Елена

Половинката на Димитър Бербатов – Елена, няма никакво намерение да се заселва в Солун, въпреки твърденията на футболиста, че е влюбена в мегаполиса от Северна Гърция. Недоволството на брюнетката от града е толкова остро, че преди седмица взриви феновете на новия клуб на Митко – ПАОК, пише Всеки ден.

Голмайсторът на националния ни отбор за всички времена дори се принуди да излезе с официална декларация пред тях, в която да ги убеждава, че майката на децата му никога не е наричала Солун „село“ и има намерение да живее там заедно с двете им дъщери.

Според близки до известната фамилия обаче красавицата само си търсела различни поводи да избягва избора на жилище в южната ни съседка. Почитателите на култовия отбор от „Тумба“ се чувстват доста засегнати от подобно отношение, след като посрещнаха Димитър като древногръцки митологичен герой от ранга на Ахил.

В момента Елена обитава апартамента на фамилията в столичния квартал „Павлово“, а Митко живее на хотел в Солун, докато двамата си харесат подходяща фамилна къща.

Хубавицата обаче постоянно отлагала събитието под предлог, че иска да прекара известно време в близост до родителите си след дългите години в Англия и Монако.

Идеята на Елена била да остане в Солун само няколко месеца идната година, след което отново да се прибере у нас, тъй като голямата дъщеря на фамилията Деа ще бъде първокласничка през 2016 г.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене