Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Ликвидират фирми на Братя Галеви, прокурор Владимир Мицов закрива скандалната „Инфра Асет Мениджмънт”

Прокурорът от Окръжна прокуратура – Кюстендил Владимир Мицов прекратява дейността на една от най-големите строителни фирма на Пламен Галеви и Ангел Христов – „Инфра Асет Мениджмънт”.

Държавният обвинител иска от съда да прекрати дейността на фирмата със седалище в Дупница.

Втора жертва на коварната болест в Пиринско: Свински грип уби 45-годишния Юри Захариев от санданското с. Лешница

Свински грип уби 45-годишния Юри Захариев от санданското село Лешница. Той издъхна в реанимацията на МБАЛ – Благоевград след настъпилите усложнения – пневмония и възпаление на мозъка.

31-годишната Николета Максимова излиза на бой за кметски стол с трима мъже

31-годишната Николета Максимова е кандидатът на БСП за кметския стол в пернишкото село Богданов дол. Освен на избирателите от своето село тя ще разчита на силното рамо на лидера на БСП – Перник Ненко Темелков и правителството на Пламен Орешарски, за да превърне селото в райска градина.

Окръжен съдия Мухтийска върна на работа незаконно уволнен от ТЕЦ „Бобов дол”, директорите Петров и Владимиров броят 4200 лв. на разтоварача Борис Пишимаров

4200 лв. обезщетение трябва да заплатят шефовете на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Петър Петров и Владимир Владимиров за това, че са оставили без работа поради незаконно уволнение разтоварача на вагони Борис Пишимаров.

Съдът върна Олег Спасов за началник-влак в Дупница, БДЖ му дължи 4261 лв. 

4261 лв. ще получи за незаконното си уволнение от длъжността „началник-влак” Олег Спасов от Дупница.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене