ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
Доста успешна е неделя за Овен, мнозина ще осъществят контакти с по-високи обществени среди и не бива да пропускат да се възползват от благоразположението на влиятелни хора. Трудностите при вас сега са финансови, ще бъде грешка, ако се опитате да ги решите днес. Сполучлив ден за любовни контакти, хармонията с партньора ще бъде пълна. В бизнеса – успешно разширяване или нови партньорства.

ТЕЛЕЦ
Неделя носи доста проблеми на Телците. Ако ги игнорирате, може да последват успехи в професионалната и бизнессфера, за някои – реализация в обществени направления. Други ще претърпят финансова загуба, но не се задълбочавайте в проблема, ще последва компенсация и нова придобивка. Обърнете внимание на контактите, може да се окажат важни. Не губете ценно време.

БЛИЗНАЦИ
Известно объркване и липса на достатъчно внимание към важните за деня дела се забелязва при някои Близнаци. Други ще бъдат действени по всички линии, което е гаранция за успех. Във всички случаи ще имате подкрепата на влиятелни хора. Късметът ви е свързан с уреждане на документи, финанси, придобивки за дома. Ще имате и невероятен сексуален успех.

РАК
Наложително е всички от този знак да действат борбено и организирано. Днес имате огромни възможности в почти всички области на социалния и личния живот и трябва да преодолеете инертността, която владее повечето от вас, за да постигнете успех. При контактите си през деня имате шанс да постигнете подписване на договор, на важна сделка, търговско пътуване или важна подкрепа.

ЛЪВ
Днес мнозина от Лъв не отдават достатъчно значение на професионалните си ангажименти и това ще създаде проблеми. Въздържайте се от пререкания с началници. Успехите ви сега са извън свързани с финансови придобивки и контакти. Добър ден за бизнес, необходимо е да се вслушате в съветите на вашите партньори. Не налагайте мнението си.

ДЕВА
В неделя сте в идеална форма, успех можете да постигнете във всичко, с което се захванете. Единствено на работното място се съобразявайте с изискванията, не е излишно да следвате съветите на колеги. Бизнесмените ще имат успешен контакт с влиятелен човек, за чиято помощ ще бъдете благодарни. Контактите ви са на ниво и ще постигнете желаното от срещите си с хората.

ВЕЗНИ
Днес интимните настроения надделяват при Везните, но денят ще ви донесе успех и на работното място, и в сферата на финансите. Изненадващ успех ще донесе пътуване за някои. Други да обърнат внимание на контактите си с човек, способен да разреши и най-трудните ви проблеми. Безработните днес могат да намерят подходяща работа. Следвайте съвет на приятел, ще ви донесе сполука.

СКОРПИОН
Успехи в неделя ще имат Скорпионите в професионалната и личната дейност. Превъзходни възможности имате при делови пътувания, реализацията на парични печалби, при срещи, които могат да се окажат начало на нова реализация. Внимавайте с началниците днес. Бизнесмените да отделят повече внимание на натрупали се проблеми, при решаването на които не трябва да грешите.

СТРЕЛЕЦ
Може би сте разколебани днес от възникнали професионални проблеми, не бива да отстъпвате от позициите си сега. Действайте настойчиво и ще имате успех, дори можете да потърсите помощ от началниците си, които ще се намесят категорично във ваша полза. За повечето от знака са възможни финансови успехи, а някои ще имат огромни проблеми с тайна любовна връзка.

КОЗИРОГ
Както винаги сте енергични и целенасочено действате за реализацията си. Необходимо е да разграничите задръжките, които сами си налагате. След това наблегнете на срещи с приятели и хора, които няма да се двоумят да ви окажат помощ. Безработните да насочат днес усилията си за решаване на проблема. В бизнеса внимавайте – възможни измами.

ВОДОЛЕЙ
Вие сте стриктни и ви предстои професионален успех. Неделя е положителна и за бизнесмените – мнозина ще получат навременен съвет за желана реализация. Добър ден и за финансови придобивки. Трудности ще имате в дома, но с търпение, последователност и настойчивост ще ги решите. Можете да се надявате на подкрепа за започване на работа, или осъществяване на договор.

РИБИ
Късметлийски ден за Риби, което ви позволява широкомащабна дейност. Успехи ще ви съпътстват на работното място, при решаването на финансови проблеми. Бизнесмените успешно ще действат по най-неотложните си задачи. Трудности за мнозина се очертават при пътуванията и контактите. Най-добре е да се откажете от тях днес. Ще получите неочаквано емоционално удовлетворение.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене