Вижте пророческия хороскоп на Алена до петък!

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Предстои ви много благоприятен период особено що се отнася до новите начинания. Ако искате нещо силно, независимо дали става дума за личния или за професионалния ви живот, отделете малко време в средата на седмицата и формулирайте възможно най-ясно какво желаете. След това започнете да работите по въпроса – ентусиазма го имате, но без труд няма да стане. Най-важното условие за успех в която и да било област е да не се разпилявате и да насочите енергията си в една посока. Бъдете реалисти и мислете колкото е възможно по-практично – направите ли го, няма какво да ви попречи в осъществяването на плановете.

Телец
Ще се чувствате развълнувани от развоя на събитията или от предстоящи промени, които ще очаквате с нетърпение. Ако планирате нещо по-мащабно, например да купите имот, да кандидатствате за нова работа или ново начинание, може спокойно да продължите напред – има голяма вероятност в скоро време да получите това, което искате. Важното сега е да не слагата излишно спирачки пред себе си и да не се поддавате на съмнения, тъй като сами ще си попречите – мислете позитивно и бъдете по-смели. Темите на дома, семейството и децата ще ви занимават активно и е напълно възможно добрите новини да засягат именно тези области.

Близнаци
Ще направите нещо добро, ако отделяте малко повече време за себе си. Почивайте си и го давайте по-спокойно, особено ако напоследък сте били натоварени. Каквито и ангажименти да имате, ако се разкъсвате и се опитвате да вършите много неща едновременно, само ще се натоварите. Мислете повече за себе си и за това от какво имате нужда, вместо да угаждате на другите и да покривате нечии чужди стандарти. Седмицата е много благоприятна за пътувания и за участия в социални събития. Ако искате всекидневието ви да бъде по-интересно, разнообразете го – важното е да го изпълните с повече забавления, вместо с работа и с досадни ангажименти.

Рак
Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас, особено що се отнася до работата, професионалното развитие и финансите ви. Каквато и цел да си поставите, ако предприемете целенасочени действия, бързо ще постигнете напредък и добри резултати. Имайте предвид обаче, че в случая думата „действие“ е ключова – ако сте пасивни и предпочитате да стоите където сте, сполуката едва ли ще ви падне от небето. Можете успешно да стартирате нов служебен проект, да започнете да учите нещо и дори да си намерите нова работа, но е потребно да сте по-активни и да търсите нови възможности, вместо да очаквате те сами да изникнат пред вас.

Лъв
Тази седмица ще бъде особено значима за вас, защото ще бележи своеобразно ново начало. Ще оставите миналото зад гърба си и ще се впуснете напред – към нови начинания и предизвикателства. Ако сте замислили по-мащабен проект или просто искате да пробвате нещо по-различно, не му мислете много-много. Всъщност здравият разум ще ви бъде необходим, но не за да възпира ентусиазма ви, а за да ви помогне да прецените детайлите и да решите как практически да осъществите замисленото. Не се подлъгвайте по това, че в миналото желанията ви не са се реализирали – условията сега, а и през следващите седмици ще бъдат различни.

Дева
Пред вас ще се открие чудесната възможност да се отпуснете и да се наслаждавате на живота, без в ума ви да се въртят излишни грижи и проблеми. Дори да се появят такива мисли, просто ги отпратете – точно сега нямате повод за безпокойство. Хубавото е, че през следващите дни ще имате и успехи в работата, и приятни преживявания в личния живот, като не е нужно да полагате някакви кой знае какви усилия. Казано накратко, ще имате късмет с каквото и да се захванете, така че бъдете по-смели и се стремете да постигнете това, което искате. Възможно е да получите някаква информация, която да има отношение към бъдещето ви и ще ви бъде от полза.

Везни
Има вероятност да се конфронтирате с някого, поради което няма да ви бъде особено приятно. Ако сте правили повече компромиси, само и само да има мир вкъщи или на работното ви място, възможно е сега търпението ви да се изчерпи и ще трябва да заемете някаква позиция. Някой може и да ви се обиди, но разберете, че няма как да угодите на всички. Постъпете така, както смятате, че е правилно за вас – искат или не, другите ще трябва да се съобразят. И все пак не приемайте случващото се твърде драматично – в момента звездните влияния са доста благоприятни за вас, а положителните промени тепърва предстоят.

Скорпион
Много от вас ще успеят да си отдъхнат, защото някои неща, на които преди сте се ядосвали, вече няма да имат кой знае какво значение. Възможно е да не усетите промяната веднага, но така или иначе тя ще се случва. Седмицата е благодатна, що се отнася до реализацията на професионалните ви амбиции, особено ако сте се замислили да започнете нещо ново – например да кандидатствате за по-висока позиция или да си намерите нова работа. Темата за парите също ще ви занимава сериозно и нищо чудно през следващите дни да постигнете прогрес по финансов въпрос. Сега условията са добри и ще се сдобиете с необходимата ви подкрепа.

Стрелец
Тази седмица ще бъде чудесна за вас, що се отнася до работата, кариерата и реализирането на лични цели, но за съжаление може да се окаже изпълнена с доста предизвикателства за взаимоотношенията ви и за любовния ви живот. Ако изпълнението на нещо зависи най-вече от вас, няма да има сила на света, способна да ви спре – ще имате много енергия и ентусиазъм и по всяка вероятност бързо ще постигнете резултати. Повечето от вас и без това са изпълнени с кураж, но през следващите дни ще бъдете още по-смели – до степен, че има риск дори да прекалите и да се опитвате да пришпорите нещата. Бъдете една идея по-търпеливи и ще имате успех.

Козирог
Макар че тази седмица ще бъде доста благоприятна за служебните ви дела, ще ви се отрази добре, ако не се концентрирате само върху работата и отделите време за почивка, за любими занимания и за забавления. В понеделник ще ви занимават финансови въпроси, но няма за какво да се безпокоите – те ще се развиват както искате – дори и да има изненади, ще бъдат приятни. Не е изключено да получите неочаквано приходи – например от върнат заем или от продажба на собственост. Каквато и работа да се появи, ще се проявите като добре организирани и много ефективни хора. В края на периода забавете малко темпото – не влагайте много усилия в активен труд.

Водолей
Ще започнете периода с добро настроение и с позитивна нагласа. Причината вероятно ще бъде нечия компания – през почивните дни ще си прекарате чудесно с приятели, ще се запознаете с някого или половинката ще ви направи изненада. Приятните преживявания и забавленията ще продължат и през новата седмица. Периодът е подходящ за започване на нова връзки, ново приятелство или ново делово партньорство, а също така и да подпишете договор – за последното бъдете спокойни, че условията, включително финансовите, ще бъдат във ваша полза. Темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на дневен ред.

Риби
Предстои ви една доста шарена откъм преживявания и емоции седмица – ще има дни, когато ще се чувствате по-унили и ще търсите уединение, но нищо чудно тези моменти да бъдат последвани от прилив на вдъхновение и ентусиазъм. През уикенда е подходящо да се отдадете на интересите и на любимите си занимания. Ще бъдете доста вглъбени в себе си, така че по всяка вероятност ще предпочитате собствената си компания пред тази на приятели и познати. Настроенията ви може да се менят, да сте дезориентирани или да ви липсва енергия – това не бива да ви притеснява, тъй като влиянието бързо ще отмине. Грижете се повече за себе си.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене