Bar & Dinner Bali официално отвори врати

Общинският съветник и лидер на ПП „Партия на зелените“ в Благоевград Андон Тодоров добави още едно бижу към хотелски комплекс „Bali”

Bali-2Най-новото и стилно заведение в Благоевград „Bar & Dinner Bali“ отвори врати. На официален коктейл собственикът Андон Тодоров представи поредното бижу в хотелския си комплекс. Гостите останаха очаровани от приятната атмосфера, вкусната храна и неповторимия стил на заведението. Сред присъстващите бяха кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, главният архитект Васил Тинчев, бившият шеф на ДАНС Иван Кадев, общественици и съпартийци на Тодоров, които ще са в листата за общински съветници на „Партия на зелените“ за предстоящите местни избори. Уникален подарък за заведението поднесе и главният PR на общината Христина Шопова.

„Bar & Dinner Bali“ е поредната перла в най-добрия хотелски комплекс в града. Интериорът е дело на Анжела Лазарова, собственик на фирма „Висота“. Дизайнерски идеи има и от известната софийска фирма „Ирис-дизайн“ с управител Вероника Илиева. Заведението съчетава уют, стил и изисканост, предлага богат асортимент от ястия на отлични цени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене