Изгоря заведението на чакракчията Кирил Димитров намиращо се на E -79 край Симитли

Крайпътното заведение, магазина за сувенири и приемната в която Кирил Димитров лекуваше хора със ставни проблеми са изпепелени. Служител на охранителна фирма „Аркус-Сигурност“ подал сигнал за горящото заведение, малко преди 21:00 часа.

Кирил Димитров отишъл на мястото, но всичко било в пламъци, целия покрив на заведението е унищожен. Дошла една пожарна, и започнали да гасят огъня. Кирил позвъни в редакцията ни, за да съобщи за случая. Наш екип веднага потегли в посока Симитли. Там заварихме Кирил Димитров, охранителя от „Аркус-Сигурност“ и мл. ПИ Ивайло Ралински, който обслужва район с граници град Симитли и село Железница.
Докато снимахме изпепеленото заведение пристигна и втора пожарна. Следователите пристигнаха в 22:49 часа. И вдигнаха скандал на чакракчията. Обвиниха го, че е забравил котлон, които е предизвикал пожара. И всичко това без да са направили оглед.

KirilDimitrov_pojar“Повече от 20 години се занимавам с ресторантьорство, никога ни съм забравял котлон включен. Свикнал съм да проверявам всичко, печки, хладилници, осветление, СОТ. Аз съм отговорен човек” сподели пред Топ Преса чакракчията Кирил Димитров.

KirilDimitrov_pojar-3Всичко в ресторанта е изгоряло, изгърмели са и две от четирите газови бутилки. Стопил се е и колонен климатик на стойност над 3 хиляди лв. В магазина за сувенири щетите също са сериозни. Там имаше над 500 саксии, градински фигури и глинени гърнета и всички са изпочупени от огъня и от струята на пожарникарските маркучи. “Не обвинявам никого, но не изключвам да са конкуренти или завистници” каза Димитров, и се отправи към Второ РУП – Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене