Партия на зелените първа регистрира листата за общински съветници в Благоевград /СНИМКИ и ВИДЕО/

С вяра, надежда и любов зелените се впускат в предизборната надпревара и призовават „Нека си помагаме!“

Партия на зелените-3Партия на зелените първа регистрира листата за общински съветници в Благоевград. В деня на Вяра, Надежда и Любов областният лидер и водач в листата Андон Тодоров регистрира 11 кандидати за местния парламент. Партията залага на млади, образовани и доказали се граждани, специалисти в своята област. Основното предизборно обещание на Тодоров е създаването на екоинспекция, която да пази зелените площи в Благоевград, друг акцент е развитието на депото за твърди битови отпадъци в село Бучино.

Партия на зелените-2Стана ясно, Партия на зелените няма да издига свой кандидат за кмет. Заради добрата съвместна работа и солидарност през изминалите четири години в края на месеца официално ще обявят подкрепата си към настоящия градоначалник д-р Атанас Камбитов.

Партия на зеленитеНа 27 септември от 18:00 часа в ДТ „Никола Вапцаров“ ще бъде даден и стартът на предизборната кампания на партията. Именно тогава кандидатите за общински съветници ще бъдат представени пред благоевградската общественост.

Партия на зелените-4Първи се регистрирахме, надяваме се така да бъде и на изборите през октомври. Ние тръгваме с вяра, с надежда, естествено и с любов към гражданите на Благоевград. Не на последно място, негативизмът в обществото е голям – надяваме се да се гледа по-позитивно на нещата, да загърбим злобата и завистта. Нека си помагаме!“, е апелът на Андон Тодоров и Партията на зелените.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене