Ангел Маджиров намери пристан в Сливница

Бившият защитник на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ангел Маджиров успя да си намери пристан в третодивизионния „Сли­внишки герой“, след като напоследък карие­рата му бе в застой. 28- годишният футболист, родом от Гоце Делчев, но израснал в Хаджиди­мово, издържа успеш­но пробите, на които го подложи треньорският тандем Венцислав Рангелов-Петър Малинов, и веднага след това бяха подадени документи­те му за получаване на картотека в БФС. В Сливница разчитат той да вдигне нивото на конкуренцията в отбра­нителния вал, където от началото на сезона има проблеми след напуска­нето на сериозен брой играчи, които предпоче­тоха развитие на карие­рата си в други тимове.

Новият му отбор върви много добре в настоящо­то първенство на Югоза­падната „В“ група. След 5 изиграни мача заема 3-то място с 12 т., с три по-малко от изявения фаворит ЦСКА и с ви­соки цели.

В досегашната си ка­риера Ангел Маджиров е сменил немалко отбо­ри. Юноша на „Левски“, преминал е през „Етър“, „Спор­тист“ (Своге) и „Марек“, преди да се задържи два сезона в „Пирин“ (Гоце Делчев) и да запише 52 мача за земляците си. Следват престои в „Калиакра“, „Добруджа“, „Ви­тоша“ /Бистрица/. Това лято беше одобрен за „Локо­мотив“ (София), но след разформи­ране на железни­чарите се озова в Сливница. Бра­нителят е вторият хаджидимовец в тима на сливничани след Огнян Стефанов, който се под­визаваше в състава през 2012 г.

 Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене