Септември Симитли гръмна шампанско за старт на полусезона

19 футболисти събра селекционерът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков на първа тренировка. От днес Септември (Симитли) започва подготовка за пролетния полусезон. Представителният тим ще тренира и през този полусезон в спортен комплекс „Арена” в село Крупник, където ще продължава да играе домакинските си мачове и през пролетта.

На стадиона в село Крупник се събра отборът и цялото спортно-техническо ръководство. Отец Величко отслужи тържествен водосвет за старт на тренировките, първата тренировка не пропусна и общинският кмет Апостол Апостолов.

19 играчи,бяха повикани за официалния старт на подготовката на Септември . Новите сигурни попълнения в отбора са Николай Дичев, който идва от Банско, Стойко Иванов от Пирин (Гоце Делчев), Андон Гущеров, който се завръща отново в Септември от Нефтохимик и Владимир Каптиев от Оборище. „Двама футболисти са на проби един от Вихрен и един от Пирин (Гоце Делчев), за които се надявам да покажат качества и да останат” сподели наставникът Тодор Киселичков. Доста момчета, които останаха в отбора от селекцията за предишния сезон започнаха първата си тренировка Анатоли Лулейски, Димитър Илиев,Асен Топузов, Асен Бойчев, Мартин Сечков, Любомир Гуцев, Филип Димитров, Васил Христов, Здравко Карадачки, Тихомир Костурков и Методи Илиев.

Веднага след тържествения водосвет футболистите гръмнаха бутилки с шампанско, хапнаха баници и питка и започнаха първата си тренировка.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене