Вероника Благоева: След всяко зло ни чака много добро!

Представи се на нашите читатели…
– Казвам се Вероника Димитрова Благоева на 19 години от град Сандански. Тази година бях абитуриентка от Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев”. Щастлива съм, че ме приеха в университета за който кандидатствах предварително УНСС със специалност Финанси счетоводство и контрол. Все още съм на вълна лято, но пък и с нетърпение чакам новата учебна година.

VeronikaКак започна да се занимаваш с мода?
– Като всяко едно малко момиченце, което мечтае да облече роклите на мама и нейните обувки, за да изглежда голяма и да позира, като модел сякаш я снимат. Може би съм имала такова мислене детско. Но с времето естествено, че нещата се променят и далеч от акъла ми е било да де занимавам с това да бъда модел. Просто един ден случайно във Facebook ме беше намерила Миропа …. Лека и пръст …. Която много ме беше харесала и искаше да участвам в конкурса, който тя организираше “Мис Пирин Фолк” И някак си така, заради емоцията и забавлението реших да пробвам, а то взе че стана. И спечелих първо място. След това започнаха фото сесии. Тъй, като бях рекламно лице на няколко фирми. И така лека по лека участието ми се превърна в нещо, като хоби. Отидох на следващият неин конкурс Мис югозападна България, но заради незавършените тогава 18 години Станах Мис Югозападна България teen. На следваща година се явих отново и тогава спечелих първото място. Имах покани за участия и в Мис България, но отказах.

Veronika-2Трябваше да дойдеш на нашия конкурс Miss Gold Night Club в Гоце Делчев…
– Разбрах, че е било уникален конкурс, а в Gold Night Club все още не съм била. Много от отзивите са доста добри и снимките, които виждам в страницата показват доста приятна обстановка и дизайн. Сигурна съм, че много скоро ще я посетя. Мога да пожелая на собствениците много бъдещи успехи и винаги да бъдат на ниво!

Veronika-3Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса /от 11 Септември до 17 Септември 2015 г./

Veronika-4

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене