Неврокопчанин лъсна на футболен плакат в Полша

Бившият футболист на „Пирин“ (ГД) Васил Панайотов лъсна на плакат на новия си отбор в Полша „Завиша“ (Бидгошч). Халфът се появи на афишите на мачовете на отбора за домакинските двубои в отговор на големия интерес на феновете към българина след летящия му старт.
В първите си два мача неврокопчанинът се разписа за новия си клуб и донесе ценни точки. Той е един от играчите, които получават най-високи оценки в своя тим от специалистите и запалянковците. В клубния фенмагазин също са доволни от привличането на родения в Гоце Делчев полузащитник, след като артикули с неговото име се продават доста добре след силните изяви с екипа на „Завиша“, който се бори за завръщане в местния елит, откъдето изпадна тази пролет.
За Васил Панайотов това не е първият случай, в който се появява на постер. Преди време направи специална фотосесия за българска спортна марка, след като премина своеобразен кастинг и подписа договор за нейно рекламно лице. Сега полски бизнесмени, привърженици на „Завиша“, също го атакуват с предложения да се снима в рекламни спотове.
25-годишният Панайотов и компания имат 3 победи, 2 равни и 2 поражения, което им отрежда 5-о място в класирането на 3 т. от водача „Хробри“ (Глогов) и на 2 т. от подгласника му „Щомил“ (Олщин).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене