ХОРОСКОП ЗА 6 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН
Благодатна е неделя и вашите успехи могат да се изразят в много планове. Най-важен е професионалният план, където няма да ви липсват успехи, ако сте амбицирани за постигането им. Това влияние се разширява във връзка с финансите, контактите и дома. Обърнете по-голямо внимание на срещите си.Избягвайте споровете и гнева в любовното партниране.

ТЕЛЕЦ
Неделя е късметлийска за Телците. Вашият шанс ще заработи само ако превъзмогнете ленността, която е характерна за мнозина от знака днес. Не бива да се двоумите, а час по-скоро да поемете в собствените си ръце делата, които ви интересуват. Ще имате нови запознанства, свързани с вашия бизнес или професия.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците имат една прекрасна неделя. Придобивки и радост ще ви донесе пътуване или действия, свързани с конкретни професионални договаряния. Мнозина от вас сега могат да подпишат нов изгоден договор. Възможни са пречки при пътувания, но за повечето от вас те са отстраними, като прецените предварително съмнителните моменти.

РАК
Активитетът за повечето от Рак в неделя е добър и сега действително сте в състояние да се борите за реализацията си. Най-голямо внимание трябва да обърнете на вашите контакти през деня. От деловите разговори, чиято практическа реализация предстои, ще се финализират подписване на договори и поемане на нови задължения.

ЛЪВ
У мнозина се съзира известно колебание за професионална активност. В едни случаи става въпрос за отпуснатост и нежелание за действие, а други от вас имат здравословни проблеми, които ги ограничават. С повишено внимание трябва да работят онези Лъвове, чиято дейност е свързана с машини и инструменти. Бъдете бдителни, възможни са злополуки.

ДЕВА
Много късметлийски ден е неделя и трябва да направите всичко възможно за ползотворна реализация на звездните дадености. Ако отстраните всички странични вредни влияния, пречещи на реализацията ви, ще постигнете пълноценна изява. Мнозина ще имат срещи, на които трябва да покажат конкурентната си способност, защитавайки своите позиции докрай.

ВЕЗНИ
Насочете всичките си сили към деловата дейност, защото неделя е превъзходна за това. Имате изразителни предимства, които днес за някои от вас се увенчават с практически напредък. Той може да бъде реално представен чрез придобивки или постигане на нов договор. Някои трябва да обърнат по-голямо внимание на отношенията със семейния партньор.

СКОРПИОН
За Скорпионите неделя е печеливша, но не от гледна точка на финанси. Дори днес не се заемайте с подобна дейност, защото не е изключено да загубите. Придобивките имат по-скоро отношение към договаряния в бизнеса. С не по-малка сила могат да се развият вашите професионални действия, където не е изключена известна промяна. Успешно делово пътуване.

СТРЕЛЕЦ
За Стрелците никак не е трудно да постигнат успех през днешния ден. Сега те имат отношение към практическите ви занимания, но не бива да излизате от рамките на своята стабилна изява. Трудностите са свързани само с финансовите придобивки. Голяма част от Стрелец са обезпокоени относно действията на други хора спрямо тях и се опитват да изберат мотивите им.

КОЗИРОГ
Неделя няма да хареса на много от Козирог. Това е ден, в който повечето от вас са твърде зависими от личните си физически и психически възможности, чийто тонус сега е понижен. Склонни сте лесно да допускате грешки, поради което днес не е най-доброто време да насочвате вниманието си към важни дела. Едно пътуване ще има положителна характеристика.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите неделя ще донесе успехи. От гледна точка на делата те са значителни. Може да се говори за успешно провеждане на преговори, за придобивки и за синхрон в съдружния бизнес. От вас се иска пълна мобилизация на силите. Денят е успешен за любовни контакти, както и за повишаване на хармонията със семейния партньор.

РИБИ
Дори да не сте решителни и активни днес, почти всички от вас притежават голям късмет и без много усилия ще постигнат добри резултати. Те са свързани с вашите пари, с контактите и обществената активност. В работата си ще научите интересни новини, може да бъде и неочаквано предложение. В контактите с любимия човек ще постигнете хармония.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене