ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат настроени да подкрепят добрите решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.

ТЕЛЕЦ

Ще имате сериозни проблеми от професионален характер. В най-добрия случай денят ще ви донесе умерени достижения, а в най-лошия – усилията ви ще бъдат напразни. Деловите преговори изискват търпение, хитрост и находчивост. Безсмислено е да продължавате. Ако не чувствате в себе си дипломатически талант, най-добре отложете срещата.

БЛИЗНАЦИ

В събота ще ви се иска да останете у дома си и да се отдадете на почивка, като гледате любим филм, четете книга или се занимаете с хобито си. Желанието ви е разбираемо предвид натоварената седмица в службата, многото свършена работа и натрупалата се умора. Двойствената натура на Близнаците е възможно да им изиграе лоша шега в преговори.

РАК

Днес ще бъде доста трудно на вашия любим човек да се убеди, че наистина го обичате и нямате намерение да го изоставяте. Затова бъдете готови за неговата подозрителност и мнителност. Поискайте прошка от близките си, тъй като в последно време ги наранявате, без да го заслужават.

ЛЪВ

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес ще могат да се справят със сложни задачи, някои от тях няма да са по силите им. Но това да не ги демобилизира, приемете предизвикателството и действайте в посока постигане на положителен резултат. Вашите постижения няма да останат незабелязани. Действайте разумно, без рискове.

ДЕВА

Избягвайте очевидните решения, те не са така хубави, както изглежда на пръв поглед. Днес ви предстои да вървите към целта по нелек път. Преодолявайки трудностите, вие придобивате не само безценен опит, но и приятели и съюзници, които ще изменят живота ви към по-добро. Денят ще се отличава с много приятен емоционален фон и настроението ви ще бъде добро и спокойно.

ВЕЗНИ

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където ще бъде осезаемо присъствието на любимия ви човек. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре. Възможно са разногласия с роднини или приятели.

СКОРПИОН

Събитията през този ден ще ви донесат приятни изживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, независимо каква.

СТРЕЛЕЦ

Мислите ви са заети да търсят решение на въпросите как да помогнете в решаването на проблем на човека, когото обичате и който се нуждае от ръководство на своите действия, и как да се върнете към обичайния си начин на живот, когато всичко свърши. Дръжте в полезрението си нещо мотивиращо, което да ви помага в придвижването напред.

КОЗИРОГ

В събота ще считате себе си по-слаби, отколкото сте всъщност. Ще бъдете уверени в това, че нещо не е по силите ви да направите, а на практика просто няма да искате. И от това ваше нежелание може да изгубите всичко хубаво, което съществува между вас и вашата половинка. Не са изключени малки неприятности в службата, но ще успеете да се справите със ситуацията.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще бъде лека и спокойна събота, в която деловата ви активност няма да бъде на особено високо ниво. Бездействайте, ако можете да си го позволите. Ако все пак се налага да се трудите, не се заемайте със сложни дейности. Съществува недостиг на добри идеи и затова няма нищо лошо в позитивизма и оптимизма. Денят не е подходящ за начало на сериозни отношения. Някои ще присъстват на официални вечери, които ще допринесат за добро завършване на деня.

РИБИ

През този ден няма да ви бъде лесно да разберете тайния смисъл на думите на вашия любим човек. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. В събота може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота ви и ще определят бъдещето ви.Оставете се на естествения ход на развитието на деня и ще се радвате на действително приятен и ползотворен ден. Не влизайте в излишни спорове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене