Кметът Георги Икономов проведе приемен ден в село Обидим, община Банско

По покана на кметския наместник на село Обидим, община Банско – Мариана Зинкова, кметът на общината, Георги Икономов проведе приемна с жителите на селото. В сградата на кметството всички желаещи да се срещнат с градоначалника, имаха възможност да поставят своите проблеми и да обсъдят с него варианти за разрешаването им.

Освен направените от посетителите консултации по частни проблеми, бе поставен въпроса за затрудненията във водоснабдяването на селото през летния сезон.

„Село Обидим е високопланинско село, в което ВиК мрежата не е подменяна след нейното поставяне преди повече от 50 години. Остарялата система създава затруднения във водоснабдяването през топлите месеци и тяхното окончателно разрешаване би се получило единствено при цялостната й подмяна. Ще следим за възможности по европейските програми през следващите години, като към момента съдействаме за осъществяването на текущи ремонти” коментира Икономов поставения въпрос.

Проведеният изнесен приемен ден в село Обидим е част от политиката на градоначалника за близост до жителите на общината, намиращи се в отдалечените села и проблемите, с които живеят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене