Хороскоп за 22 август

ОВЕН
Семейният и личният живот на Овните сега може донякъде да се провали. Вероятно може да се случи нещо непоправимо в началото на периода, но то ще е незначително спрямо очакваните победи, които ще пожънете заедно с партньорите си. Ще получите дългоочаквано одобрение за ваш проект, който ще ви донесе големи печалби.
ТЕЛЕЦ
Телци, изяснете си кои именно аспекти в живота ви изискват внимание сега. Може би не е така лесно, тъй като сте изпаднали в затруднения в общуването си с околните. От доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия ви свят. Вземете активно участие в ритъма и заниманията на любимите си хора.
БЛИЗНАЦИ
Днес е благоприятен ден за запознанства. Помислете с какъв човек искате да прекарате деня и смело насочвайте събитията и осъществявайте желанията си. Тези, които са на работа, ще имат една спокойна, дори малко скучна събота и меланхолията ще ги владее през целия ден. Вечерта може да донесе изненади.
РАК
Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството все пак едва ли ще успеете и затова е най-добре да се примирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня.
ЛЪВ
Необходимостта да се трудите определено няма да ви достави радост. Онзи, когото обичате и с когото искате да прекарате деня, не е зает, вие определено ще сте спирачка за по-приятни изживявания. Не променяйте плановете в полза на малко романтично приключение в компания или домашни занимания, които дълго сте отлагали.
ДЕВА
Не само че обмисляте всичко, а и действията ви са дълбокомислени. Представяйте си как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Заемете се с решаване на текущи задачи и днешният ден ще бъде успешен за вас. Някои ще решават недоразумения с роднини за недвижими имоти.
ВЕЗНИ
Везни, посветeте съботата на любимите си хора, общувайте с тях и така ще разберете какви са били притесненията им последните дни и предложете помощта си. Те ще ви бъдат благодарни. На някои предстои делово пътуване, което ще ви донесе лично удовлетворение и евентуално повишение в службата.
СКОРПИОН
Съвсем няма да е лесно през този ден на вашия любим човек да възприеме чувствата и намеренията ви. Само че той толкова много ще се старае, че ще стигне до пълно разбиране и осъзнаване на всички ваши намерения и мотиви. Не забравяйте да го оцените по достойнство и да го похвалите, за да изживеете приятни мигове.
СТРЕЛЕЦ
Много от Стрелците днес ще направят покупки за дома си, благоприятен ден и за нови запознанства. Опитайте се да не избързвате в решенията си, нужно е малко повече сдържаност и е желателно да обмисляте въпросите по-задълбочено. Ще останете удовлетворени в края на деня от добре свършена и доходоносна работа. Ще присъствате на някакво събрание, на което ще се вземат важни решения.
КОЗИРОГ
Любимият ви човек днес трудно ще разбере желанието ви да се усамотите някъде само двамата. Той живее на бързи обороти, вие се чувствате преуморени от напрегнатата работна седмица и искате да се отдадете на малко мързелуване. Обяснете му търпеливо защо искате това за себе си и той ще ви разбере и помогне. Изберете подходящо място за усамотение, само така ще успеете да се отпуснете напълно от напрежението.
ВОДОЛЕЙ
Съботният ден ще е наситен с много емоции, ще имате неочаквана среща с човек, когото отдавна не сте виждали. Той ще ви довери нещо, което в по-късен етап ще се окаже много важен и за вас самите – много силно да измени отношението ви към човек от вашето обкръжение. Не обсъждайте личния си живот с никого. Не споделяйте и плановете си, нека нещата да узреят в съзнанието ви.
РИБИ
Рибите притежават вътрешно чувство и винаги усещат кога близките им хора се нуждаят от помощ или преживяват стрес, изказвайки им съчувствие и с правилен съвет и добра дума ще ги успокоят. Не очаквайте днес подобно грижовно отношение, сами се справяйте с трудните ситуации и преодолявайте препятствията. Ще ви върви във всяка работа, с която ще се заемете.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене