Пускат в продажба над 6000 билета за музикалното събитие номер едно в Югозапада – „Пирин фолк Сандански – 2015“

Цената на билетите за предстоящия фестивал „Пирин фолк Сандански – 2015“ остава непроменена – 5, 7 и 9 лева, съобщи директорът на фестивала, композиторът Валентин Пензов. В продажба се пускат над 6000 билета, като очакванията на организаторите – община Сандански, са отново най-търсени да са билетите за галавечерта.

Тази година само една каса ще продава билети за фестивала, като по този начин организаторите искат по всяко време на денонощието да разполагат с информация колко билети са продадени и колко свободни места остават. Феновете отново могат да правят резервации по телефона. valentin-penzov-za-yane-sandanski-415x260

Очакванията на основните организатори от община Сандански са, че градът отново ще се превърне в музикална столица на България. Хотелите в курортния град за двата фестивални дни са резервирани на 70 процента. Свободни места могат да се намерят и в частни квартири.

Отново най-предпочитани от туристите са парк-хотел „Пирин”, където ще бъдат настанени и ВИП гостите на общината. Четиризвездният СПА хотел „Свети Никола” и СПА „Медите”, апарт-хотелския комплекс. По-слаби са резервациите в частните квартири, там едва 40% от стаите са заети. Най-голямо търсене ще има два дни преди старта на фестивала, който се провежда на 3 и 4 септември.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене