Време е за промяна !

Има ли нещо в общината, което според вас не е така, както трябва? Има ли според вас проблем, който е крайно време да бъде разрешен?  Има ли нещо, което сте искали, или бихте искали да промените, но не срещате подкрепа от общинската администрация и от органите, които отговарят за това?
Време е за промяна!!!
Призоваваме ви да споделите с нас всяко нещо, което бихте искали да промените!
Улици в окаяно състояние, пешеходни зони и тротоари, препълнени с неправилно паркирани коли, проблеми с отводнителната система, незаконни постройки, проблеми с личното имущество и  каквото и да е било друго, просто го споделете с нас. Ръководството на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев  ще включи всеки ваш сигнал за проблем в предизборната си програма и ще работи за разрешаването на проблемите ви  при евентуално спечелване на местния вот. Призоваваме не само гражданите от Гоце Делчев, а и от цялата община да споделят проблемите на населените си места с нас, защото знаем какво е положението там.

Как да го направите?
Заснемете и опишете проблема си, след което качете снимката с описанието в страницата ни във
Facebook – https://www.facebook.com/gerbgotsedelchev
Ако желаете да останете анонимни, защото изпитвате опасения да споделите проблема си публично, изпратете ни снимките и описанието на пощата ни –
gerb_gd@abv.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене