През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:

На 14.08.2015г. около 16:25 часа на ПП1 Е-79 в района на тунела при с.Железница, общ.Симитли, мотоциклет „Априлия Скарабео”, управляван от мъж на 74 години от с.Жиленци, общ.Кюстендил, движейки се в посока от гр.Благоевград към гр.Симитли, пада на платното за движение, вследствие на което, без опасност за живота е пострадал 74-годишният мъж. Същият е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград. Пробата за наличие на алкохол в кръвта му е отчела отрицателен резултат.

На 15.08.2015г. около 09:50 часа на пътя между с.Дъбрава и гр.Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 43-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива излиза в дясно от пътното платно и се преобръща в крайпътна канафка. С охлузна рана на дясната ръка е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отчела отрицателен резултат.

На 15.08.2015г. около 22:30 часа на ул.”Освобождение” в гр.Благоевград, 16-годишен велосипедист от гр.Благоевград е блъснал пресичаща пътното платно 39-годишна пешеходка от гр.Благоевград, вследствие на което с хематом в лявата част на главата, е пострадала пешеходката. Жената е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене