На тайна среща в хотел „Валентино“ отчаяната Минка Капитанова търси подкрепа от Сергей Младенов и ПП ГЕРБ, за да се спаси от затвора и да мъсти на ДПС!

Примката около врата на пишман кметицата на община Гърмен се затяга с всеки изминал ден. След като стана ясно, че партията, която я издигна за кмет – ДПС, я изхвърли като миризлива слива от редиците си и няма да я номинира за кмет, след като разбра, че политиците, на които буташе рушвети и бизнесмените, на които даваше обществени поръчки, я прецакаха, отчаяна Минка Капитанова се лута от партия на партия и търси спасение.

Видима е станала и срещата й с Реформаторския блок, защото само преди ден наш човек засече кметицата на Гърмен в компанията на кандидат -кмета от ПП ГЕРБ за общината – Сергей Младенов. Срещата се е сътояла в гоцеделчевския хотел  „Валентино“.  Младенов, за който цялото му родно с. Дебрен се шегува, че кампанията му ще бъде със слоган „Аз мразя Башев и ЦСКА…“, изслушал сълзливите приказки на Капитанова, която е заявила, че е готова на всичко, само и само Башев да не се върне на бял кон в общината и заявила намеренията си да работи безвъзмездно за ПП ГЕРБ.

Най-големият страх и ужас в очите на Капитанова било притеснението, че, върне ли се Башев, първата му работа щяла да бъде да извади всичко на светло от нейната дейност и да я даде  на прокурор. А това определено щяло да й гарантира заслужен престой в затвора. От свой страна, Младенов заявил, че ще приеме Минка в тайния си отбор, но само ако мотивира всичките си верни хора да гласуват за него. Ако това стане обаче, ще се види нагледно как собствените й хора ще линчуват Капитанова, защото, колкото и да я уважават, малко на света са истинските предатели и подлеци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене