Тайфуни с нежни имена: 57-г. петричанка арестувана в оранжерията й с канабис, две жени от Гоцеделчевко задържани с контрабандни цигари

В резултат на извършена, около 08:00 часа на 14. 08.2015г. в с. Чурилово, общ. Петрич, проверка на къща и дворно място, обитавани от Р. Б. /57г. / от с. Чурилово, от полицейски служители на РУ-Петрич, в оранжерия и в обособено място в двора, са открити и иззети около 11 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 8 кг., които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. Р. Б. е задържана със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 14.08.2015г. на територията, обслужвана от РУ-Гоце Делчев, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки, при която от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, около 15:00 часа на ул. ”Стара планина” в гр. Гоце Делчев, е извършена проверка на К. Т. /47г. / от гр. Гоце Делчев.

В хода на проверката у лицето са намерени и иззети около 542 къса цигари с наличен чужд бандеролен знак. К. Т. е задържана със заповед за задържане до 24 часа. Около 14:30 часа на същата дата в с. Огняново, общ. Гърмен е извършена проверка на Н. Л. /38г. / от с. Огняново. В хода на проверката у лицето са намерени и иззети около 450 къса цигари с чужд бандеролен знак. Н. Л. е задържана със заповед за задържане до 24 часа. Работата по случаите продължава.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене