„Кауфланд” отвори врати в Дупница, откри 100 нови работни места

Голямата верига магазини „Кауфланд” отвори 53-тия си магазин в Дупница с водосвет. Лентата на новата придобивка за града отрязаха кметът инж. Методи Чимев и Евгени Гайдов, член на Управителния съвет на „Кауфланд”. Отец Георги Паликарски отслужи божествена литургия за здраве на работещите в „Кауфланд” и за успех на фирмата. Инвестицията е за 10 милиона лева. Обектът разполага с 153 паркоместа и 8 каси, едната от които е пригодена за инвалиди и майки с деца. Предлагаме 20 000 артикула, от които над 12 000 български стоки от над 850 български доставчика, цената на които е в пъти по-ниска спрямо други хранителни магазини. В момента по-голяма част от цените на стоките са с голямо намаление. Не предлагаме продукти от защитени видове животни. Работим с фирми от региона. Отворили сме 100 работни места, заяви Евгени Гайдов, докато показваше десетките щандове в магазина на гостите, които дойдоха на откриването му. „Кауфланд” предлага стоки за бита, пресни плодове и зеленчуци, свежи меса, които са внос от Германия, има и българско месо. Голяма част от продуктите са с български произход и на етикетите им е обозначено. Очаква се през месец август драстични намаления на пособията за ученици. В магазина има щандове, на които се предлагат и биопродукти, десет вида са киселите млека, предлагани на  щандовете на „Кауфланд” в Дупница.

Модерната пекарна предлага всеки ден разнообразие от хляб и тестени изделия, винаги прясно изпечени и на супер цени.

Всяка седмица хипермаркетът предлага атрактивни промоции в рекламен вестник „Кауфланд”, който се разпространява безплатно. В Дупница и региона вестникът достига до 20 000 домакинства.

Магазинът се намира на стратегическо място, близо до главната улица „Свети Иван Рилски”, жп гарата и главен път Е-79 край Дупница.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене