Почна се с предизборните лъжи: Политически опоненти направиха печален опит да ударят кмета на Кресна Ил. Кръстев с измислена история за сестра и кола

Доказателството за манипулацията „Афера с автомобил“: Ето договор за дарение, направено на община Кресна!

Политически противници на настоящия кмет и кандидат-кмет на Кресна, Илиян Кръстев направиха печален опит да го дискредитират, разпространявайки твърдение, че кметът Кръстев е измамил общинския съвет и е купил кола „Пежо“ на името на сестра му с общински средства. И понеже твърдението е скандално, потърсихме за коментар уличения в афера с автомобил, Кръстев: Ето какво заяви той: Това е началото само на предизборните манипулации и лъжи.

Колата е дарение на община Кресна, тъй като общината няма автомобили. Фирма, чието име няма да споменавам, по искане на дарителя, даде колата на общината, срещу съответния договор за дарение. Автомобилът „Пежо“ 406 не е нов, ползван е от нашия дарител, но той помогна на общината в труден период, когато поради финансови затруднения, характерни за по-голяма част от общините у нас, той подари автомобила.

Бих казал, че е крайно неморално в политическите манипулации да се замесват имената на членове на семейството ми, нека удрят по мен, но няма да позволя да се притесняват близките ми с подобни нелепи твърдения-колата била на сестра ми, очаквам да кажат, че и сградата на общината съм прехвърлил на името на първия ми братовчед. Просто унизителни дебати, в които гледам да не вземам участие, каза Кръстев, пословичен с търпеливостта си и умението си с усмивка да отминава и най-черния пиар, който някои се опитват да правят на гърба му.

_thumb

Доказателството за манипулацията „Афера с автомобил“: Ето договор за дарение, направено на община Кресна!

Прилагаме договорът за дарение, доказателство за тиражираната манипулация:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене