ДБГ със свой кандидат за кмет на Кресна

Василка Драчева е кандидатът на ДБГ за кмет на община Кресна. Активисти на „Движение България на гражданите“ в града учредиха във вторник общинска структура на партията. На първото си събрание членовете избраха ръководство от трима души – председател Василка Драчева и заместници Евгения Нонева и Илиана Златкова.

На събитието присъства Димитър Делчев, народен представител от „Движение България на гражданите“ в Реформаторския блок. Радвам се, че сме част от това семейство, каза след избирането си Василка Драчева. Тя призова присъстващите да бъдат посланици на идеите на ДБГ сред жителите на Кресна.

Сред първите решения, приети от местната организация, беше издигането на Драчева за кандидат за кмет на града на предстоящите местни избори Василка има всички необходими знания, умения и морал, за да направи промяната, за която РБ се бори в Кресна. ДБГ ще предложи на останалите партии от Реформаторския блок кандидатурата й и се надявам местните структури да се обединят около нея, тъй като единството на РБ е приоритет за ДБГ, каза Димитър Делчев.

 standartnews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене