Мистерия: Баба твърди, че е се ударила в хладилника, внукът й подозира насилие 79-годишната жена е в болница

Пенсионерка от благоевградското село Българчево е с тежка травма на окото и синини, по спешност е приета в болница. Инцидентът със 79-годишната М. Далева вдигна на крак вчера сутринта кметския наместник Стоян Ников, служители на полицията и спешни медици.Внукът на пострадалата баба подал сигнал в ОД на МВР – Благоевград, че върху нея е упражнено насилие. Бабата пострадала в неделя, но едва вчера внукът й, който е син на дъщеря й, потърсил лекарска помощ.

На място в дома й в село Българчево й е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Благоевград и с линейка е транспортирана до благоевградската болница. След лекарския преглед е установено, че се нуждае от специализирано лечение за овладяване на лицевата травма, има сериозно нараняване на окото и е приета в очно отделение на МБАЛ – Благоевград.

За инцидента е информиран и кметският наместник, който вчера също пристигнал в дома на фамилията. Пострадалата баба заявила, че се подхлъзнала, паднала и се наранила, докато прибирала съд в хладилника.

Дали възрастната жена е станала обект на домашно насилие, или е нелеп инцидент, се изяснява от служители на ОД на МВР – Благоевград. Работата по случая продължава./блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене