Крадци проникнаха в дома на ексшефа на Криминална полиция в ОД на МВР – Благоевград Калин Стойчев

Апашите са атакували жилището на ул. „Дойран“ през нощта с взлом в събота срещу неделя, когато вътре не е имало никой. При тараша са успели да намерят спестените пари и офейкали и са задигнали 2000 лв.

След като видял, че е имал неканени гости, 58-годишният благоевградчанин веднага се обадил на органите на реда. „Постъпих като съвестен гражданин и се обадих в полицията. Трети ден чакам да дойде някой да ме попита дали имам някакви съмнения или насоки за евентуалния извършител. Засега никой не ме е потърсил. Откраднатата сума не е малка, въпреки че пари се изкарват. Ситуацията е неприятна и стресова най-вече за близките ми”, заяви пред „Струма“ К. Стойчев.

По взломната кражба в дома на бившия криминалист работят полицаи от 1-во РУП – Благоевград. Случаят не присъства в официалния полицейски бюлетин. Напоследък съобщения за кражби почти не присъстват, а разкриваемостта им бележи драстичен спад.

Калин Стойчев беше един от опитните шефове на Криминална полиция по времето, когато се работеше здраво и имаше действителна разкриваемост на престъпленията. След като се пенсионира, той се ориентира към частния бизнес, а от няколко години работи във фирмата на хидроенергийния бос Иван Чапов.

struma.bg

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search