Местния печат

„Вяра“

Умряло животно се разлага във водоема с питейна вода за курорта Боровец, ужасени туристи: Ще плъзне епидемия

Умряло животно трови питейната водата във водоема на курорта Боровец, трупът му плува няколко дни, ще плъзне епидемия, сигнализираха възмутени туристи във в. „Вяра”. Те изпратиха и снимки, на които се вижда как безжизненото тяло се носи из водоема по пътя за хижа „Мусала”. Водохранилището снабдява к.к. Боровец с питейната вода.

Инфаркт уби в Италия тираджията Юри Шкумбов от Дупница

50-годишният емигрант Юри Шкумбов от Дупница почина от инфаркт в Италия. Дупничанинът си изкарвал хляба като тираджия, работел в чужбина от 15 години. В родния си град Юри живеел в бл. 5 в жк „Бистрица“, съседите му останаха в шок от новината за кончината му. Никой не предполагал, че 50-годишният шофьор може да се спомине от инфаркт, тъй като не се оплаквал от проблеми със здравето.

Шепот от отвъдното се носи от къщата на Ванга в Петрич, поетът Румен Леонидов: Леглото й започна да се тресе, докато се молех

Странен шепот долита от стаичката на баба Ванга на Рупите, а леглото й продължава да вибрира, когато някой се помоли до него, съобщиха очевидци са чудото. Мнозина от посетителите на къщата на ясновидката споделят, че с наближаването на 11 август, когато тя почина, стават свидетели на свърхестествени явления, които могат да ти изправят косата.

150-кг антична делва стана на парчета в Кюстендил, шефът на музея Валентин Дебочички: Туристите да не възсядат съдовете

Антична делва за съхранение на зърно стана на парчета от високите температури на реновираната крепостна стена в Кюстендил. Хората предполагат, че питосът е станал на парчета и заради непрекъснатите селфита, които тийнейджърите си правят около съдовете. Строители коментираха, че в делвите войниците от крепостта държали запасите си, а всеки съд бил с вместимост от 150 кг.

Катя Сейменска от Благоевград обра медалите от Летните олимпийски игри в Лос Анджелис: Разходих се по Алеята на славата, в Холивуд катериците са много забавни 

Катя Сейменска от Защитеното жилище за хора с умствена изостаналост в Благоевград си направи истинска колекция от медали от Летните олимпийски игри в Лос Анджелис. Завчера тя бе наградена в Музея на спорта и лично от министъра на младежта и спорта Красен Кралев с почетен медал за брилянтното си представяне.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене