Рокада с двама от вратарите на „Пирин“ ГД

Анонсираното преми­наване на Ангел Юсев в „Септември“ (Сими­тли), няма да се случи. Футболистът опреде­лено няма късмет, след като първо се оказа из­лъган от мениджъра си Бисер Механджийски за трансфер в Герма­ния, а след това пропад­на и възможността за трансфер в Кипър, след като от ръководство­то на втородивизионен кипърски „Елпида“ се отметнаха от първо­началната договорка и започнаха пазарлъци с футболиста. За ка­пак, след като лично треньорът на „Септем­ври“ (Симитли) Йордан Боздански бе пожелал привличането на Ангел Юсев, от клуба обявиха отказа си от услугите му. От управата на от­бора са на път да скарат Ангел Юсев и големия му приятел Абди Абдиков, с когото играха заедно в „Пирин“ (Гоце Делчев), след като се разбра, че Абдиков е бил поканен да започ­не тренировки с второ-дивизионния клуб. Това стана след като юноша­та на „Левски“ не успя да си уреди договор в чужбина. За последно той игра в кипърския „Кармиотиса“, където изпуснаха промоция в първа лига и всички чужденци бяха отпра­тени още през април, преди края на местното първенство.

За няколко дни той поддържаше форма е „Пирин“ (Гоце Делчев) като дори имаше въз­можност да заиграе в третодивизионния клуб при пропадане на евен­туален трансфер. Ако постигне договорка, Абди Абдиков ще може да бъде картотекиран за началото на шампиона­та и да дебютира при визита на „Верея“.

Куриозното в случая е, че може да се окаже, че на негово място при неврокопчани може да се озове Ангел Юсев, за когото възможността да продължи кариерата с в родния „Пирин“ (Гоце делчев) изглежда най- вероятна.

Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене